Bandara Resort & Spa

  • • Villaer med privat pool
  • • Skøn strandbeliggenhed
  • • Dejligt spa

Bandara Resort and Spa byder hele familien velkommen til afslappende dage på Koh Samui. Med sin beliggenhed direkte på Bophut stranden er her alt hvad du behøver for en afslappende ferie. For børnene er der børneklub og spa til de voksne. Om aftenen er der smukke mindeværdige solnedgange fra restauranten nede ved stranden.


Værelsestyper

Deluxe-værelser for 1-2 personer eller 1-4 personer, heraf 2 børn. Deluxe-værelser i bungalow for 1-3 personer. Familie-værelser for 2-4 personer, heraf 2 børn. 1-værelses villaer for 1-3 personer, heraf 1 barn.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 800 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Hotel Bandara Resort and Spa er et dejligt nyrenoveret familiehotel beliggende i frodige omgivelser lige ved den skønne Bophut-strand. Hotellet består af fem bygninger samt et område med bungalower og villaer, der ligger i den junglelignende have. Hotellet har to poolområder, og hovedpoolen kantes af statuer, der forestiller elefanter, frøer og delfiner. Det andet poolområde er lige ved stranden. Der er både børnesektion samt en separat børnepool. Solstole og parasoller.

I hotellets restaurant, Chom Dao, serveres morgenmad, frokost og middag fra både buffet og en thailandsk a la carte-menu. Ved stranden ligger en strandbar, som tilbyder eksotiske juicer og lækre cocktails. I lobbyen ligger Ling Café.

For børnene er her en helt ny børneklub for børn 4-12 år i hotellets regi med engelsktalende personale. Lokalerne er lye og indbyder til sjov og leg. Spa med forskellige behandlinger mod betaling. Lille fitnessrum. 1 times gratis windsurfing og kajak ved stranden. Gratis introduktionstime til yoga, herefter mod betaling. SUP (stand up paddle board) og billard mod betaling.

Elevator findes kun i hovedbygningen. Gennemkørselstrafik kan virke forstyrrende i deluxe-værelserne. Til Fisherman Village med butikker og restauranter er der ca. 10 minutters gang. Hotelbus til Chaweng.

Måltider

Morgenmadsbuffet.

Altid på vores hoteller for børnefamilier

  • Mange tilfredse gæster
  • Mulighed for værelser med plads til min. 3 pers.
  • Separat børnepool eller pool med børnesektion
  • Barneseng findes på hotellet. (Bestilles sammen med rejsen. Tillæg kan forekomme)
  • Wifi på fællesområder

Alle hoteller i Koh Samui

Fair House Villas & Spa

Hotel Fair House Villas & Spa ligger lige ved den skønne sandstrand på Koh Samui. Her er et frodigt hotelområde og terrakottafarvet arkitektur og indretning. Nyd feriedagene i hotellets swim-up bar i poolen...

Amari Koh Samui

På den nordlige del af den populære Chaweng-strand ligger hotel Amari Koh Samui. Her bor du i dejlige værelser og har blot en kort gåtur ind til centrum. Tag et dyp i poolen eller en gåtur langs stranden, her kan du nyde ferien i dit helt eget tempo.

Chura Samui Resort

På Chura Samui Resort venter en afslappende ferie lige ved den dejlige Chaweng Beach. Hotellet ligger i frodige omgivelser og har et fint poolområde lige ved strandkanten. Spis og drik godt i restauranten og afslut aftenen i poolbaren, som har udsigt over havet.

The Passage Samui Villas & Resort

The Passage Samui Villas & Resort tilbyder en afslappende ferie ved stranden Laem Yai på Koh Samui. Her kan du slappe ved det dejlige poolområde eller i spaafdelingen, ro i kajak eller deltage på hotellets yogaklasser. Afslut aftenen med en drink i The Deck Pool Bar mens solen går ned i havet.

Lamai Wanta Beach Resort

På Lamai Wanta Beach Resort er havet og stranden lige i nærheden. Poolområdet ligger direkte på stranden, hvilket gør, at du aldrig rigtigt behøver at vælge mellem at bade i pool eller hav. Slap af i en solstol, gå en tur langs med stranden eller tag til centrum og shop billigt. Når det er tid til middag, kan du vælge en restaurant ved stranden med dejlig udsigt.

Samui Natien Resort

På Hotel Samui Natien Resort på Koh Samui bor du hyggeligt i en frodig have lige ved stranden og centrum. Hotellet har en bar og restaurant, som ligger på stranden og byder på skønne stunder med en drink i hånden og sand mellem tæerne. Området kantes af palmer og frodige haver, og ikke langt fra hotellet venter et større udbud af restauranter og butikker.