Bedømmelse af Amari Koh Samui

Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4,5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

89% af gæsterne anbefaler

3386 bedømmelser
Meget godt
 
2076
Godt
 
905
Middel
 
245
Mindre godt
 
101
Dårligt
 
59

5 nyeste bedømmelser

08-08-2019

Indlæg af Mariatang2020 København, Danmark

Dejlig hotel

Vi var på ferie i 9 dage og boede her. Fantastisk hotel og utrolig venlig personale især Kwan. Prego restaurant besøgte vi flere gange - bedste italienske restaurant på øen . Fantastisk morgenmad . Eneste minus er rigtig mange børnefamilier og de larmer hele dagen og fylder hele poolen

 
16-12-2018

Indlæg af 472mathildel København, Danmark

Meget fint hotel - lækker morgenmad !!

Super flot hotel med fine værelser og meget venligt personale. Deres morgenmad var noget af det bedste jeg har prøvet med æg-station, juice og thai morgenmad. Eneste minus er den forholdsvis trafikerede vej man skal over for at komme til strand, restaurant og lobby hvis man bord på de billigere værelse. Dog ikke det store minus da de har ansatte der stopper trafikken og hjælper dig sikkert over vejen.

 
13-09-2018

Indlæg af John J

Fantastisk ophold. Venligt petperson.

Fantastisk ophold. Venligt og meget imødekommende personale. Værelset var velindrettet, rent og der var god service fra hele personalet. Vi kan kun anbefale Amari hotel på Koh Samui. Vi kommer meget gerne igen.

 
03-04-2015

Indlæg af Anne-Ivalu G

Super morgenmad og velholdte værelser

Super venligt og imødekommende personale, her vil jeg især fremhæve rengøringspersonalet og tjenerne i morgenmadsrestuaranten. Værelserne er pæne og velholdte, og airconditioningen fungerer upåklageligt. Morgenmaden er fantastisk og lukker først kl. 10.30 - hvilket er et ekstra plus, ydermere kan man få specialkaffe til morgenmaden uden ekstra beregning. Det der kunne forberedres: stranden lige ved hotellet er noget beskidt og det virker ikke som om der fra hotellets side bliver gjort rent på stranden - der lå sugerør og andet affald i vandet/strandkanten - og det virkede faktisk lidt ulækkert. Andre hoteller længere henne af stranden gjorde meget ud af oprydningen på stranden. Kommunikationen mellem receptionen og "Tourdesk/arrangementer" kunne også være bedre - men dette er småting og betød ikke det store for kvaliteten af vores ophold. Det er kun den beskidte strand der gør at jeg ikke giver fem stjerner. Man skal iøvrigt være opmærksom på at hotellet er "to-delt" dvs. det er opdelt af en vej, hotellet har dog personale til at sikre man kommer sikkert over vejen - det er suprior værelserne og suiterne der ligger på strandsiderne.

 
23-04-2014

Indlæg af tinag493 Hedehusene, Danmark

Fantastisk familie ferie, med et tvist..

Er netop kommet hjem fra en fantastisk ferie, et dejligt hotel, fine værelser, super morgen buffet, sød og venlig betjening.. Poolen var perfekt til små børn.. Stranden var dog ikke noget at prale af, brunt og grumset vand, øv.. Vi var ellers blevet anbefalet netop denne strand fordi den var børnevenlig.. Og på trods at et ellers sødt og behjælpeligt personale, oplevede vi desværre en del passivitet, da vi stod med et kæmpe problem.. Min mor faldt og brækkede sit ben på en 3 dags udflugt til Kao Sok.. Og deres bagage var, sammen med vores opbevarede på Amari, da vi skulle tilbage der til og slutte ferien... Der var absolut ingen hjælp at hente, til at få deres bagage fragtet til Puket, hvor hun var indlagt.. Og det skuffer os en del.. Mange hilsner Tina