Amari Koh Samui

  • • På Chaweng-stranden
  • • Nær centrum
  • • Spa

På den nordlige del af den populære Chaweng-strand ligger hotel Amari Koh Samui. Her bor du i dejlige værelser og har blot en kort gåtur ind til centrum. Tag et dyp i poolen eller en gåtur langs stranden, her kan du nyde ferien i dit helt eget tempo.


Værelsestyper

Deluxe-værelser for 1-3 personer. Dobbeltværelser for 1-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

9 ud af 10
Baseret på 4 anmeldelser

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 200 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Hotel Amari Koh Samui består af flere forskellige bygninger, som er adskilt af en vej. På strandsiden ligger Beach Wing, og på den anden side af vejen ligger Thai Village Wing og Garden Wing. Apollos værelser ligger i Thai Village Wing og i Garden Wing. Ved alle dele er der et dejligt poolområde med en pool med børnesektion, solstole, parasoller og håndklædeservice.

Ved Beach Wing ligger Amaya Food Gallery, der serverer morgenmad, frokost og middag. Vælg mellem asiatiske og internationale retter. På Amaya Café kan du nyde en kop kaffe og hjemmebag og nyde den afslappende stemning. Amaya Bar, som ligger ved stranden, er et perfekt sted for en cocktail i solnedgangen. På den anden side af vejen ligger den italienske a la carte-restaurant, Prego, som tilbyder alt fra stenovnspizzaer til hjemmelavet pasta.

Spa og yogalektioner mod betaling. Madlavningskurser. Engelsktalende børneklub i hotellets regi. Legeplads. Gratis transport til centrum (husk at reservere plads). Vaskeservice mod betaling. Lounge for tidlig check-in og sen udcheckning, hvor der er fitness-faciliteter og relaxafdeling. For at komme til stranden skal du krydse en vej. Lokaltrafik.

Måltider

Morgenmadsbuffet. Halv- eller helpension mod tillæg.