Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
9,1 ud af 10 baseret på 9 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
9,1 / 10
Rengøring
 
9,0 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
9,1 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
9,3 / 10
Faciliteter
 
8,7 / 10
Mad og drikke
 
8,3 / 10
Værelse/lejlighed
 
9,0 / 10
Service
 
9,4 / 10

Seneste anmeldelse


8 ud af 10

+
Beliggenhedheden og det grønne miljø der var inde på hele centeret føltes ikke overrendt, der var luft omkring tingene og så den lange strand som lå lige ved hotellet, super hotel.
-
De kunne godt servere drikkevarer mere kolde og evt. servere eks. øl i en tempopose der kunne holde på kulden.

Bekræftet køb : 2020-02-01


10 ud af 10

+
Fantastisk personale, venlighed og hjælpsomhed. Morgenmaden super Poolen ren og lækker, værelserne (superior plus) med god beliggenhed og dejlig indretning
-
??

Bekræftet køb : 2020-01-11


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

74% af gæsterne anbefaler

1511 bedømmelser
Meget godt
 
929
Godt
 
369
Middel
 
104
Mindre godt
 
61
Dårligt
 
48

5 nyeste bedømmelser

16-03-2020

af Morten P København, Danmark

Ikke et 5 stjernet hotel - Men derimod et godt 4 stjernet

Førstehåndsindtrykket er godt, men når man bor der lidt over 1 uge og får kigget lidt nærmere på tingene så er der noget man falder over Først det positive : Alle medarbejdere er super flinke og vil gøre ALT for at hjælpe dig, og sørge for at du får et godt ophold. Og hvis du bor "på bjerget" så tilbyder de gratis kørsel op og ned med en lille shuttlebus Negativt : Hotellet trænger i den grad til vedligeholdelse. Der er stort set ikke et tag der ikke mangler en del tagsten. Bordtennis bordene er helt slidte med store huller og meget skæve. Ved poolen er der lavet elefantskulpturer der holder parasollerne - disse står på træfødder som alle er pilrådne. Restauranten har ikke aircon, og kun ca 2/3 af de få blæsere virker. Så tror jeg ikke poolen bliver renset hver dag, for den sidste dag vi var der, var poolen så fyldt med et kæmpe lag solcreme på overfladen, at det var decideret ulækkert. Priserne i pool baren er alt for høje, når man tænker på hvad det samme koster 50 mtr til venstre nede af stranden. Her tænker jeg på mad og drikke samt massage - det kan gøres til 20% af hotellets priser. Tip : Bestil ikke et privat hus, da det ikke er større, og ej heller er bedre bellingende end et alm. værelse. Og, da vi kom spurgte vil til pris på upgrade til et Pool House, og det ville de have et svimlende beløb for. Helt ude af proportioner. Alt i alt et rigtigt godt hotel, men ikke den sidste 5 stjerne værdigt.

 
06-03-2020

af Exploration763244 København, Danmark

Fantastisk beliggenhed og dejlige grønne omgivelser

Vi havde et ophold på Rawi Warin i sidste halvdel af januar 2020 og havde 14 rigtig gode dage på dette dejlige sted. Det er så utroligt varierende i sin opbygning, hvor boligerne er fordelt på en skråning med masser af grøn bevoksning. Har du svært ved at klare bakkerne så kan du blot rekvirere en vogn eller preje en af dem der altid kører rundt på anlægget, så bakkerne er intet problem. Vi tog nogle lange vandringer i strandkanten på den 2,5km lange strand som ligger lige op af Rawi Warin, rigtig god hvor du kan spadsere lige i vandkanten. Betjeningen på stedet var helt i top, venlig og hjælpsom, en rigtig god oplevelse. I Pool området regerer Mr. Mee og hans hjælper Rut og de skaber en god stemning og er altid klar med en opmuntrende bemærkning, rigtig god stemning gode aftener med speciel buffet i pool området. Vi kommer gerne igen. Connie og Karl-Åge /DK (Far og mor)

 
30-01-2020

af 375aspd Børkop, Danmark

Luxus hotel

Virkelig lækkert hotel med service helt i top og alle de ting man har brug for. God pool også til børn og rigtig hyggelig strand. Mange restauranter tæt ved. Pris for at spise er noget højere her, men det er det jo på alle 5* hoteller, men også god mad.

 
17-01-2020

af h_kunh2020

Rigtig god resort

Meget flinkt personale. Mee og Rut i pool baren, samt Joy og Nana i Warin Spa var superflinke. Morgenmadsbuffeten var superlækker med stort udvalg af lokale og internationale retter. God mad i restaurant og pool bar

 
11-11-2019

af Dalton1581 Greve, Danmark

Lækkert hotel særklasse service

Vi var en familie på 4 med en baby og en på 5 år. Boede på pound værelse fra den 20-29 oktober Meget lækkert hotel, fantastisk udsigt og beliggenhed. Morgenmad meget varieret udvalg, Lækker poolområde hvor også mindre børn kunne være. Legerum og legeplads til de mindste Bemærk at værelser ligger på en bjergskråning og der er trapper op, vælg pound room for at være tættere på pool, Eneste grund til vi ikke giver 5 stjerner er at vi var en lille famile med 2 børn på 5 og 6 mdr og skulle bære klapvogn op og ned af trapper lidt belastende samt aircon på værelse larmede en del, hvilket jeg ikke forventer af hotel af den standard Ekstrem service og altid smilende personale meget hjælpsomme, en speciel tak til mr. MEE ved pool område som altid var ekstraordinær hjælpsom bør kåres til månedens medarbejder đź‘Ť Tak for et dejligt ophold og kan klart anbefales til andre đź‘Ťđź‘Ť