Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 5/5 Søvnkvalitet
  • 4,5/5 Sted
  • 5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 5/5 Renlighed

0% af gæsterne anbefaler

499 bedømmelser
Meget godt
 
417
Godt
 
65
Middel
 
10
Mindre godt
 
5
Dårligt
 
2

5 nyeste bedømmelser

07-04-2023

af Maj-Britt J

Fin hytte på stranden

Pæne og rene værelserne helt nede til stranden. Sødt staff og fin morgenmadsbuffet. Stranden har et par restauranter og strandbarer, og et par restauranter oppe ved hovedvejen. Men ellers ikke meget at foretage sig på Relax Bay. Fin strand hvis man bare vil ligge i en solstol.

 
06-04-2023

af Dreamer427322

Rent og stille hotel ved lille strand

Vi har haft 7 gode dage på Lanta Casa Blanca. Vi rejste med to børn på 3 og 9 og boede i deres Beachfront Villa- et stort rummeligt værelse med en lille "stue" og stor terrasse med udsigt til havet. Hotellet er pænt og rent og staffet er søde. Her er et lille træningscenter som fint dækkede vores behov. Fin morgenmadsbuffet. Poolen var rimeligt beskidt da vi var her, og på trods af at vi sagde det til staffet så vi ikke nogen markant forbedring. Relax Bay er en meget lille strand. Her er andre restauranter og et par beach barer, nok til at underholde os med små børn i et par dage— men hvis man har større børn kunne jeg forestille mig at man kunne komme til at kede sig her efter et par dage.

 
21-02-2023

af 515maikenh

Perfekt sted for familier, der ønsker at bade og slappe af.

Fantastisk strand, pool og skønne store og rene værelser. Et perfekt sted for familier, der elsker at bade og slappe af. Personalet er rigtig søde og maden i restauranten smager dejligt. Masser at vælge mellem til morgenmaden, så alle er glade. Det er anden gang vi har været på lanta casa blanca og vi kommer helt sikkert tilbage.

 
11-01-2023

af bcarinab København, Danmark

Fantastisk hotel med den smukkeste udsigt

Fantastisk hotel med den smukkeste udsigt. Vi havde booket et “deluxe villa” og fik et værelse tæt på strand og pool. Villaen var rummelige og meget ren, og værelset indebar alt hvad man havde brug for. Alle udendørsarealerne er ekstrem smukke, med palmetræer, bambus og en placering ned til privat strand. Haven er meget velholdt og man ser dagligt gartnere pleje den. Personalet er super flinke og man bliver mødt af meget behjælpelig reception. Klart en anbefaling herfra.

 
12-04-2022

af Mariabode København, Danmark

Skønt hotel med gode villaer

Dejlig hotel som har en skøn placering lige ved stranden og super fine faciliteter. Morgenmaden er fin nok, men forvent ikke det helt store, bevares, du kan få dine æg og din frugt! Hytterne er skønne og her er perfekt med en baby, særlig hvis man lejer én af hytterne ned til stranden - her kan babyalarmen række til både pool og strand! Her er de smukkeste solnedgange!