Strand på Koh Chang

Rejsetips Koh Chang

Koh Chang er blevet et mere populært alternativ blandt Thailands mange smukke øer. Denne smukke ø, nær den cambodjanske grænse, lokker med afslapning, regnskovsbeklædte bjerge og smukke strande. Her kan du snorkle, dykke, vandre i junglen og svømme i vandfald - eller bare tage det roligt og nyde den gode ferie!

Lonely Beach – backpackerfavorit

Hvis du vil prøve en anden strand en dag, så er Lonely Beach på Koh Chang det perfekte alternativ. Selvom der ikke er helt så "ensomt", som der plejede at være, er det stadig en favorit blandt backpackerne, der besøger øen. Den nordlige del af stranden er den bedste. Der er flere gode frokoster-steder langs stranden.

Koh Chang

Oplevelser på Koh Chang

Vælg at sidde på traditionelle thailandske puder på gulvet, ved almindelige borde og stole eller slå dig ned i en af hængekøjerne. Porn’s Bungalow på Koh Chang passer til alle. Det eneste krav er, at du er indstillet på en dag med total afslapning! Her kan du nemt tilbringe en hel dag med at læse en god bog og nyde iskolde frugtdrikke.

Hvis du vil aktivere dig selv, kan du leje en kano og sejle til en af øerne der ligger i padleafstand eller snorkle fra stranden. Advarsel! Høj risiko for at blive smittet af den dejlige stemning og en trang til at komme tilbage hertil en eller flere gange.

Provinsens største marked

Tag med færgen fra Koh Chang til Laem Ngob og fortsæt med lokal transport til provinshovedstaden Trat. Her finder du provinsens største lokale marked. Det er ikke sikkert, at du kommer tilbage med fyldte indkøbsposer, på den anden side med mange nye indtryk af, hvordan Thailands hverdag ser ud. På markedet finder du alt og ingenting. Thailænderne selv kommer her for at købe kød og krydderier, grøntsager og frugt, t-shirts og bælter, køkkenudstyr og meget mere.

Koh Chang

Nyd en drink i solnedgangen

Solnedgangen er utrolig smuk på Koh Chang. Sæt dig på en af restauranterne eller barerne ned til stranden, bestil noget koldt at drikke og bare nyd den dejlige atmosfære. Nogle barer sætter tæpper og borde på stranden, hvor du kan sidde og vente på mørkets frembrud.

Restauranter og barer

To etager, livemusik hver dag og udendørsbar. En af de første barer på Koh Chang, Sabay Bar på White Sand Beach, er nu nummer ét, når det gælder fest. Hvis du kommer fra vejen, kan du ikke undgå at finde det - det er det eneste sted på øen, der har en facade, der ligner en scene fra Flintstones. De lægger måtter, puder og borde på stranden klokken fem om eftermiddagen. Fra 22.00 er der "fireshows" en gang i timen.

Hotel Cookies ligger på White Sand Beach. Stedet kan være stolt af at være øens mest velrenommerede restaurant. Restauranten er kendt for sine fantastiske skaldyr, og har bordservering på stranden.

Farverige Thor's Place på Koh Chang er blevet kendt takket være sin gode mad og dejlige atmosfære, som sin farverige ejer Thor. Tip! Bestil Massaman, du vil ikke fortryde det.