X10 Khao Lak Resort

  • • Direkte på stranden
  • • Perfekt til familier
  • • Tilkøb halvpension

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Bronze på baggrund af vores gæsters vurderinger.

I frodige omgivelser lige ved Lahown-stranden ligger det populære X10 Khao Lak. Her bor du i rummelige værelser, har adgang til to restauranter og kan vælge blandt flere faciliteter. Et perfekt valg for en dejlig familieferie. Her er flere pools og for de yngste er her et lille vandland.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-4 personer, heraf 2 børn. Dobbeltværelser med delt pool for 1-4 personer, heraf 2 børn. Deluxe-værelser for 1-4 personer, heraf 2 børn. Familie-værelser for 2-5 personer, heraf 3 børn. Familie-værelser for 4 personer eller 4-5 personer, heraf 2 børn.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Skønt der var en voksenpool på så stort hotel med mange børn. Dejligt med det store kølige rum ti...
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 2 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Hotel X10 Khao Lak er opdelt i en familiedel og en stranddel og består af flere mindre bygninger. Mellem delene findes en frodig have med et stort poolområde med flere pools, hvoraf den ene har vandrutsjebane. To separate børnepools. Ved en af børnepoolerne er der en vandlegeplads for de yngste. Der er solstole og parasoller. Gratis håndklædeservice. Poolen nærmest stranden er forbeholdt voksne over 16 år. I nærheden af stranden findes solstole, der er gratis for hotellets gæster.

Der er to restauranter på hotellet. Hovedrestauranten serverer morgenmadsbuffet, a la carte-frokost og middag i form af både buffet og a la carte, der består af thaimad og internationale retter. A la carte-restauranten Seaside Seafood Kitchen serverer frisk fisk og skaldyr. Der er også en snackbar ved poolen, og en swim-up bar i en pool for gæster over 16 år.

Forskellige former for vandsportsfaciliteter som windsurfing, kajak og SUP mod betaling ved stranden. Gratis fitness og holdtræning som yoga, pilates og thaiboxing. Spa med skønhedsbehandlinger og massage mod betaling. Børneklub i hotellets regi med engelsktalende personale og mod betaling. Hotellet har også madlavningskurser mod betaling. Afstand til stranden varierer afhængig af hvor på området du bor. Ca. 2 kilometer til centrum og 2,5 kilometer til Bang Niang Market. Vær opmærksom på, at X10 Khao Lak Resort er et helt røgfrit hotel.

Måltider

Morgenmadsbuffet. Halvpension mod tillæg (måltiderne ved halvpension serveres kun i hovedrestauranten). Når voksne tilkøber måltider, spiser børn (2-11 år) for kun 1 kr.
Julemiddag og nytårsmiddag.

Værd at vide

Rygning er kun tilladt på anviste områder og er ikke tilladt på fællesområder, på værelser eller på balkoner/terrasser.

Altid på vores hoteller for børnefamilier

  • Mange tilfredse gæster
  • Mulighed for værelser med plads til min. 3 pers.
  • Separat børnepool eller pool med børnesektion
  • Barneseng og klapvogn findes på hotellet. (Bestilles sammen med rejsen. Tillæg kan forekomme)
  • Wifi på fællesområder