La Flora Khao Lak

  • • Mange stamgæster
  • • Gratis wifi
  • • Deluxe-værelser med pool adgang

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Gold på baggrund af vores gæsters vurderinger.

På skønne La Flora Khao Lak (tidl. La Flora Resort & Spa) venter skønne dyp i poolen, afslappende spabehandlinger og lækre madoplevelser. Vi kan specielt anbefale restauranten Sire med havudsigt og udsøgte skaldyrsretter. Et andet tip er at vælge et deluxe-værelse med pooladgang - det bliver næppe skønnere end det.

Travelife Gold

Travelife Gold

Hotellet har veludviklet fokus på bæredygtighed. Det opmuntrer underleverandører og andre i virksomheden til at agere etisk og bæredygtigt. Det søger konstant efter nye måder at forbedre og arbejder på at inspirere andre til at gøre det samme.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-3 personer. Dobbeltværelser med delt pool for 1-4 personer, heraf 1 barn. Dobbeltværelser med adgang til pool for 1-3 personer. Deluxe-værelser for 1-4 personer eller 1-4 personer, heraf 1 barn. Deluxe-værelser med jacuzzi for 1-4 personer, heraf 1 barn. Familie-værelser for 2-4 personer, heraf 1 barn.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Meget høj rengøring, også af poolområdet
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor

Baseret på 80 bedømmelser
© Trip Advisor

Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 800 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

La Flora Khao Lak er et dejligt hotel lige ved stranden i Khao Lak. Her findes tre poolområder med store pools, hvoraf den ene har børnesektion. Solstole og parasoller. Poolbar. Hotellets buffetrestaurant ligger blot nogle meter fra stranden med skøn udsigt og har både thailandske og internationale retter.

Spa med massage og skønhedsbehandlinger mod betaling. Fitness-faciliteter. Thaiboxing og aerobics mod betaling. Vandsportsfaciliteter mod betaling. Gratis wifi på hele hotellet. Roomservice. Gåafstand til Bang Niang centrum med et populært marked, butikker og restauranter. 3 km til Khao Lak centrum med et større udbud. Begrænset lokaltrafik.

Måltider

Morgenmadsbuffet. Nytårsmiddag. Halvpension eller All Inclusive mod tillæg.

All Inclusive

Ved All Inclusive mod tillæg indgår:

  • Morgenmadsbuffet i restaurant Sire, kl. 06.30-10.30
  • Frokost i restaurant Sire, kl. 12.00-14.30
  • Snacks i restaurant Sire eller Breeze Bar, kl. 11.00-17.00
  • Middag i restaurant Sire, kl. 18.00-22.00
  • Forfriskninger, lokale drinks, øl og vin ad libitum, kl. 11.00-22.00

Ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk for gæster at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder til kl. 12.00 på afrejsedagen.