Bedømmelse af Hive Khaolak Beach Resort

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,8 ud af 10 baseret på 19 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,8 / 10
Rengøring
 
8,3 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,6 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,5 / 10
Faciliteter
 
8,1 / 10
Mad og drikke
 
7,2 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,8 / 10
Service
 
8,9 / 10

Seneste anmeldelse


9 ud af 10

+
Ro og fred
-
Det var et minus at middagen skulle indtages på søsterhotellet, hvor der var megen larm og uro. Maden var for “international”

Bekræftet køb : 2020-01-24


10 ud af 10

+
Selve er super dejligt, ligger flot, dejlige værelser, venligt personale.
-
Maden: morgenmaden var kun lige ok, aftensmaden var af dårlig kvalitet. Det skal dog siges, at det var ikke restauranten på Hive der lavede maden, men alt forbundet med måltiderne foregik på søsterhotellet, og de gjorde det ikke særligt godt. Vi have glædet os til den beskrivende service på Hive, uden børn. Intet forgik på Hive, hvor restauranten var lukket. Aktiviteterne der var beskrevet foregik på Hive, foregik slet ikke.

Bekræftet køb : 2019-07-21


10 ud af 10

+
Beliggenhed og personale som bare var der for os hele tiden
-
Overdækningen imellem bygningerne ville være at foretrække i regntiden!!! Lidt mere frugt på buffeten om morgenen

Bekræftet køb : 2019-07-19


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4,5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

55% af gæsterne anbefaler

340 bedømmelser
Meget godt
 
246
Godt
 
82
Middel
 
8
Mindre godt
 
0
Dårligt
 
4

5 nyeste bedømmelser

01-02-2020

Indlæg af MichaelW2828 Ringkøbing, Danmark

Hyggeligt og roligt hotel

Vi havde 5 overnatninger på hotellet. Det var en god oplevelse. Rolige omgivelser, lækker morgenmad, fine værelser, nydeligt poolområde, flot strand, byliv 100 m. fra hotellet og Wi-fi fungerede optimalt. Det er umiddelbart et område, hvor mange tyskere søger til, hvilket medfører at man som det første kan blive talt til på tysk af personale og butikkerne i byen. Vi kan sagtens forestille os at vende tilbage til dette hotel.

 
07-01-2020

Indlæg af Miglotte Helsingør, Danmark

Skønt hotel

Det er nu 3 gang vi kommer på dette hotel, virkelig god service og meget hjælpsomt personale, dejlige værelser og skøn morgen 🙏 Dejligt at sidde til happy hour ved strand baren og se solnedgang 🍺 Kommer helt sikkert igen 🙏

 
25-08-2019

Indlæg af Signe O Herlev, Danmark

Absolutely lovely - fuldstændig fantastisk

Vi boede på Hive i 17 dage, og vi elskede det. Personalet er utrolig professionelt og imødekommende. Vi oplevede dem altid smilende og servicemindede. Vores værelse var med direkte udgang til poolen, og wow hvor kan det anbefales! De renser poolen dagligt (i morgentimerne eller om natten, så man ikke bemærker det) og den er super lækker. Værelserne er meget rene og helt nye. Lokationen var fantastisk. Hotellet ligger direkte på stranden og det ‘stykke’ strand ude foran Hive er helt klart det bedste langs hele kysten. Andre steder kan man se store klipper og sten i sandet/vandet - men ude foran Hive er der kun sandstrand. Hotellet ligger for enden af vejen som er fyldt med butikker og restauranter på siden. Shuttlebusser tilbydes ind til Khao Lak centrum (8 min) og Bang Niang market (14 min). Morgenmaden på hotellet består af amerikansk, engelsk og thai baseret morgenmad. Der er noget for enhver smag. Det er god kvalitet og varierer lidt for hver dag. Der er desuden masser af aktiviter for store og små på hotellet. Alt i alt, oplevede vi kun alt positivt på Hive Hotel. Hvis det var muligt så havde de fået seks stjerner af os! :-) Varme anbefalinger herfra.

 
21-07-2019

Indlæg af Theodor N Toftlund, Danmark

Super service og beliggenhed

Personalet var venlige og behjælpelige iver al forventning. Fantastisk god mad og betjening. Beliggende helt ned til vandet og værelse med havudsigt. Hele området er bare super dejligt - og stranden var god og ren - ingen affald på stranden 👍🏻

 
27-03-2019

Indlæg af dotar Frørup, Danmark

Dejligt hotel i fantastiske omgivelser

Dejligt voksen hotel med meget venligt og servicemindet personale. Værelset (3811) er rigtig dejligt, stort og lyst, med hotel compliments og strandtaske med håndklæder. To pools med liggestole og en fantastisk strand. Der er rigtig mange tyske turister i området og det bærer den lille by præg af.