Hive Khaolak Beach Resort

  • • For gæster over 16 år
  • • Hyggeligt poolområde
  • • Midt på den lækre Khao Lak-strand

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Silver på baggrund af vores gæsters vurderinger.

Dejlige Hive Khaolak Beach Resort har en fantastisk beliggenhed midt på stranden og er et populært hotel for gæster over 16 år. Hotellet er perfekt for dig, der ønsker en rolig og afslappet ferie i lækre omgivelser sammen med en, som du holder af.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-2 personer. Dobbeltværelser, Beachside for 1-2 personer. Dobbeltværelser med delt pool for 1-2 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Ro og fred
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 3 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Hive Khaolak Beach Resort er et populært hotel for voksne beliggende midt på den gyldne strand i Khao Lak. Her bor du i rolige omgivelser og kan nyde kølige dukkerter i poolen eller ved stranden, der findes kort fra hotellet. Nogle værelser har adgang til pool, der deles med de nærmeste naboværelser. Både ved pool og strand findes solstole og parasoller.

Mad og drikke
Start dagen med en morgenmadsbuffet, der serveres i hotellets nyrenoverede buffetrestaurant. I løbet af dagen kan du nyde mad og drikke fra pool-/snackbaren, og om aftenen kan du beundre solnedgangen ved hotellets strandbar. Har du tilkøbt halv- eller helpension, er du også velkommen til at spise på samtlige restauranter på nabohotellet Khao Lak Emerald Beach Resort.

Træning og velvære
Nybygget enkelt, lille fitnessrum. Gratis yoga 3-5 gange om ugen med uddannede instruktører. Sauna. Spa med massage og andre behandlinger mod betaling. Du er også velkommen til at benytte faciliteterne på nabohotellet Khao Lak Emerald Beach Resort.

Oplev omgivelserne
Nær hotellet findes få restauranter og butikker, hvor du både kan udforske det lokale køkken og købe souvenirs med hjem. Der findes også et minimarked udenfor nabohotellet Khao Lak Emerald Beach Resort, der hedder Emerald Mart. Hvis du vil opleve det centrale Khao Lak på ferien, kan du benytte hotellets shuttlebus, der gratis kører til Khao Lak (reservation kræves i receptionen).

Øvrigt på hotellet
Gratis wifi på fællesområder. Vaskeservice og roomservice mod betaling.

Måltider

Morgenmadsbuffet. Nytårsmiddag. Halv- eller helpension mod tillæg.

Altid på vores hoteller for voksne

  • Klassificering mindst 3 sole
  • Mange tilfredse gæster
  • Wifi på fællesområder

Alle hoteller i Khao Lak

La Flora Khao Lak

På skønne La Flora Khao Lak venter skønne dyp i poolen, afslappende spabehandlinger og lækre madoplevelser. Vi kan specielt anbefale restauranten Sire med havudsigt og udsøgte skaldyrsretter. Et andet tip er at vælge et deluxe-værelse med pooladgang - det bliver næppe skønnere end det.

The Leaf Oceanside by Katathani

The Leaf Oceanside by Katathani i Khao Lak er beliggende i frodige omgivelser. Her er der et poolområde med en pool og en separat pool for børnene. Hotellet ligger nær stranden og i behagelig gåafstand til centrum af populære Khao Lak.

The Waters Khao Lak by Katathani

Velkommen til det stilrene The Waters Khao Lak by Katathani. Her er mange pools der breder sig over næsten hele hotelområdet. Og når du skal nyde noget at drikke, er der swim-up bar. På hotellet er der en dejligt spa med skønne behandlinger og en restaurant, der bl.a. serverer italiensk a la carte.

X10 Khao Lak Resort

I frodige omgivelser lige ved Lahown-stranden ligger det populære X10 Khao Lak. Her bor du i rummelige værelser, har adgang til to restauranter og kan vælge blandt flere faciliteter. Et perfekt valg for en dejlig familieferie. Her er flere pools og for de yngste er her et lille vandland.

Khaolak Emerald Beach Resort

Hotellet Khaolak Emerald Beach Resort henvender sig til familier som søger en afslappende ferie i smukke omgivelser. Med en beliggenhed direkte ved stranden kan man nyde roen og udsigten ved et af de to poolområder. Aftenerne afsluttes på bedste måde med gode fiske- og skaldyrsretter.

Graceland Khao Lak Resort

Hotel Graceland Khao Lak Resort tilbyder en ferie med god mad, perfekt service og tæt på stranden. På hotellet er der tre restauranter, et fint poolområde og en mange ting at tage sig til. Hvis du booker en villa, kan du desuden se frem imod egen pool og have.

Ramada Resort Khao Lak

Velkommen til Ramada Resort Khao Lak, som ligger i eksotiske omgivelser. Her kan du kombinere skøn ro ved poolen, med gåture langs stranden eller en motionsrunde i fitnesscentret.

Baan Khaolak Beach Resort

Baan Khaolak Beach Resort er et hyggeligt resort. Hele hotellet ligger i frodige omgivelser, og ved stranden kan du bade i poolen eller i havet. Nang Thon Beach ligger i gåafstand fra hotellet og er et hyggeligt sted at købe souvenirs.

Avani+ Khao Lak Resort

Avani + Khao Lak Resort er et nybygget og lækkert hotel lige ved stranden i Khao Lak. Hotellet har et stort udvalg af restauranter, pools og her kan du bo op til fem personer i familie-værelser - junior-suiter. Vil du have det lille ekstra på ferien, kan du booke familie-værelser med privat pool.