Hive Khaolak Beach Resort

  • • For gæster over 16 år
  • • Hyggeligt poolområde
  • • Midt på den lækre Khao Lak-strand

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Silver på baggrund af vores gæsters vurderinger.

Dejlige Hive Khaolak Beach Resort har en fantastisk beliggenhed midt på stranden og er et populært hotel for gæster over 16 år. Hotellet er perfekt for dig, der ønsker en rolig og afslappet ferie i lækre omgivelser sammen med en, som du holder af.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-2 personer. Dobbeltværelser, Beachside for 1-2 personer. Dobbeltværelser med delt pool for 1-2 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Ro og fred
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 3 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Hive Khaolak Beach Resort er et populært hotel for voksne beliggende midt på den gyldne strand i Khao Lak. Her bor du i rolige omgivelser og kan nyde kølige dukkerter i poolen eller ved stranden, der findes kort fra hotellet. Nogle værelser har adgang til pool, der deles med de nærmeste naboværelser. Både ved pool og strand findes solstole og parasoller.

Mad og drikke
Start dagen med en morgenmadsbuffet, der serveres i hotellets nyrenoverede buffetrestaurant. I løbet af dagen kan du nyde mad og drikke fra pool-/snackbaren, og om aftenen kan du beundre solnedgangen ved hotellets strandbar. Har du tilkøbt halv- eller helpension, er du også velkommen til at spise på samtlige restauranter på nabohotellet Khao Lak Emerald Beach Resort.

Træning og velvære
Nybygget enkelt, lille fitnessrum. Gratis yoga 3-5 gange om ugen med uddannede instruktører. Sauna. Spa med massage og andre behandlinger mod betaling. Du er også velkommen til at benytte faciliteterne på nabohotellet Khao Lak Emerald Beach Resort.

Oplev omgivelserne
Nær hotellet findes få restauranter og butikker, hvor du både kan udforske det lokale køkken og købe souvenirs med hjem. Der findes også et minimarked udenfor nabohotellet Khao Lak Emerald Beach Resort, der hedder Emerald Mart. Hvis du vil opleve det centrale Khao Lak på ferien, kan du benytte hotellets shuttlebus, der gratis kører til Khao Lak (reservation kræves i receptionen).

Øvrigt på hotellet
Gratis wifi på fællesområder. Vaskeservice og roomservice mod betaling.

Måltider

Morgenmadsbuffet. Nytårsmiddag. Halv- eller helpension mod tillæg.

Altid på vores hoteller for voksne

  • Klassificering mindst 3 sole
  • Mange tilfredse gæster
  • Wifi på fællesområder