Fanari Khaolak Resort Courtyard

  • • Gåafstand til centrum
  • • Ved den skønne strand
  • • Opmærksomt personale

Fanari Khaolak Resort Courtyard er et dejligt hotel beliggende nogle hundrede meter fra stranden i Khao Lak. Her kan du vælge at bo i hovedbygningen eller i dobbeltværelser i bungalower. Hotellet har to fine pools med børnesektion, som ligger i den frodige have, og i restauranten kan du nyde både thailandske og internationale retter.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-4 personer, heraf 2 børn eller 1-5 personer heraf 1-3 børn. Dobbeltværelser i bungalower for 1-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Haven med pool. En fin lille oase med flotte omgivelser og dyreliv
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 800 m
Til centrum: 800 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Fanari Khaolak Resort - Courtyard er et pænt og indbydende hotelområde i frodige omgivelser. Dobbeltværelserne ligger i hovedbygningen, og bungalowerne ligger udspredt på området. For at komme til visse værelser, kan det være nødvendigt at krydse en vej. Hotellet har to poolområder med børnesektion, solstole, parasoller og poolbar. Gratis håndklædeservice. Mulighed for massage ved poolen, mod betaling.

Restaurant der serverer både thailandske og internationale retter. Aftenunderholdning et par gange om ugen. Gratis wifi på fællesområder. Roomservice om dagen. Minimarked. Afstand til stranden varierer alt efter hvor på området, man bor. Ca. 800 m til mindre centrum i Bang Niang og ca. 3 km til Khao Lak centrum. Lokaltrafik.

Måltider

Morgenmadsbuffet.

Vær opmærksom på

Under lavsæson og ved dårligt vejr (monsun) så er stranden tættest på hotellet ikke mulig at anvende på grund af store bølger.