Eden Beach Resort & Spa, a Lopesan Collection Hotel - sommer 2023

Eden Beach Resort & Spa, et Lopesan Collection Hotel beliggende lige ved en hvid sandstrand og med udsigt over havet i dejlige Khao Lak. Her kan hele familien slappe af og bade i de mange pools, tage på stranden, snuppe en spa-behandling eller nyde et godt måltid i en af hotellets restauranter.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-3 personer eller 2-4 personer, heraf 2 børn. Superior-værelser for 2 personer. Deluxe-værelser for 1-3 personer eller 2-4 personer, heraf 2 børn. Junior-suiter deluxe for 2-3 personer eller 2-4 personer, heraf 2 børn. Junior-suiter deluxe med adgang til pool for 2-4 personer, heraf 1 barn. Suiter for 2-4 personer, heraf 1 barn.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Dejlig størrelse
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 4 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Eden Beach Resort & Spa, et Lopesan Collection Hotel lokker med en god beliggenhed ved havet og stranden i Khao Lak. Her kan du se frem til en forfriskende dukkert i havet eller i en af hotellets fire pools. Der er også en separat børnepool. Solstole og parasoller samt håndklæder. Ønsker du at skifte håndklædet, kan det gøres for et mindre gebyr. I poolbaren Sunset kan du slukke tørsten uden at skulle forlade poolområdet.

Hotellet har flere restauranter du kan besøge. Restaurant Gensis ligger tæt ved poolen og er åben hele dagen og byder på lette, sunde måltider, spændende sandwich og skaldyr fra grillen. Restaurant The Senese har en frokostmenu bestående af salater, sandwich og kølige drikkevarer. På Sunne Terrace serveres klassiske retter fra det italienske køkken. I The Deli Café serveres lette frokoster, søde sager, kaffe og te samt cocktails.

Gratis fitnessrum og mulighed for at leje en cykel. Kajakker kan lejes på stranden. Wifi på hele hotellet. Legerum for børn. Hvis du vil shoppe lidt, tilbyder hotellet shuttle-service til et nærliggende shoppingcenter mod betaling.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmadsbuffet

Kan tilkøbes:

  • Halvpension (morgenmad og middag)
  • Helpension (morgenmad, frokost og middag)

Alle hoteller i Khao Lak

La Flora Khao Lak

På skønne La Flora Khao Lak venter skønne dyp i poolen, afslappende spabehandlinger og lækre madoplevelser. Vi kan specielt anbefale restauranten Sire med havudsigt og udsøgte skaldyrsretter. Et andet tip er at vælge et deluxe-værelse med pooladgang - det bliver næppe skønnere end det.

X10 Khao Lak Resort

I frodige omgivelser lige ved Lahown-stranden ligger det populære X10 Khao Lak. Her bor du i rummelige værelser, har adgang til to restauranter og kan vælge blandt flere faciliteter. Et perfekt valg for en dejlig familieferie. Her er flere pools og for de yngste er her et lille vandland.

Khaolak Emerald Beach Resort

Khaolak Emerald Beach Resort henvender sig til familier som søger en afslappende ferie i smukke omgivelser. Med en beliggenhed direkte ved stranden kan man nyde roen og udsigten ved et af de to poolområder. Aftenerne afsluttes på bedste måde med gode fiske- og skaldyrsretter.

Graceland Khao Lak Resort

Hotel Graceland Khao Lak Resort tilbyder en ferie med god mad, perfekt service og tæt på stranden i Khao Lak. På hotellet er der tre restauranter, et fint poolområde og en mange ting at tage sig til. Hvis du booker en villa, kan du desuden se frem imod egen pool og have.

Ramada Resort by Wyndham Khao Lak

Velkommen til Ramada Resort by Wyndham Khao Lak! Nede ved stranden ligger poolområdet og en af hotellets restauranter, som byder på både god mad og en lækker havudsigt. Nyd livet og kombiner afslapning ved poolen med thaiboksning, gåture langs stranden eller afslappende spa-behandlinger.

Baan Khaolak Beach Resort

Baan Khaolak Beach Resort er et hyggeligt resort. Hele hotellet ligger i frodige omgivelser, og ved stranden i Khao Lak kan du bade i poolen eller i havet. Nang Thon Beach ligger i gåafstand fra hotellet og er et hyggeligt sted at købe souvenirs.

Avani+ Khao Lak Resort

Avani+ Khao Lak Resort er et dejligt hotel på den fine sandstrand i Khao Lak. Her venter en ferie for hele familien med flere pools, restauranter og mange aktiviteter såsom fitnessrum med klatrevæg, skaterpark og madlavningskurser. Ønsker du en guldkant på din ferie,kan du booke familie-værelser med privat pool.

The Waters Khao Lak by Katathani

Velkommen til det stilrene The Waters Khao Lak by Katathani. Her er mange pools der breder sig over næsten hele hotelområdet. Og når du skal nyde noget at drikke, er der swim-up bar. På hotellet er der en dejligt spa med skønne behandlinger og en restaurant, der bl.a. serverer italiensk a la carte.