Bedømmelse af Loligo Resort Hua Hin Fresh Twist By Let's Sea

Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Sted
  • 4,5/5 Værelser
  • 5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 5/5 Renlighed

0% af gæsterne anbefaler

296 bedømmelser
Meget godt
 
206
Godt
 
81
Middel
 
9
Mindre godt
 
0
Dårligt
 
0

5 nyeste bedømmelser

15-02-2023

af U5916MVhenrikg

Super ophold og personale på Loligo i Januar/februar

Vi havde et dejligt ophold i 12 dage på Loligo. Super venligt personale, som altid er til stede. Dejlige rene værelser. Vi kommer igen næste år har vi planlagt, og vi glæder os. Det eneste minus var Fitness-rummet som var for dårligt/lille,små vægte og af ældre dato. Marianne og Henrik Danmark.

 
29-02-2020

af Sorthat Skibby, Danmark

Lækkert Resort med høj kvalitet

Loligo er et fantastisk sted at være. Dejlige rummelige værelser, herlig morgenmad og god, god kaffe. Personalet er enestående så man føler sig virkelig velkommen og set hele tiden. Vores største anbefaling!

 
29-01-2020

af 181annikam

Fantastisk hotel

Vi har boet på dette hotel i 4 nætter man skal lede længe efter personale lige så søde som her De er meget opmærksomme på deres gæster Rigtig fint hotel og fine værelser Taxa'er lige uden for hotellet og det er billigt at køre rundt Priserne er faste og man behøver derfor ikke prutte om prisen

 
20-07-2019

af tinal519 København, Danmark

Rigtig dejligt hotel med fantastisk personale

Dette hotel kan bestemt anbefales. Det er ikke så stort og meget hyggeligt. Dejlige rene og store værelser med alten. Super god morgenmad, der bliver serveret udenfor. Personalet er helt fantastisk imødekommende, og man føler sig med det samme velkommen og godt tilpas. Vi synes beliggenheden i gå afstand til Cicada Market var perfekt. Det eneste minus var internettet, der var meeeeeget langsomt.

 
13-07-2019

af KurtHT Davenport, Florida

Et af de bedste hotel jeg har boet på

Fantastisk service og personale som virkelig står på for at du hele tiden skal føle dig velkommen og tilpas. Dejlig morgenmadsbuffet med rigeligt udvalg. Værelser som er store og vi fik det vi bestilte - stort værelse for 2 voksne og 2 børn med havudsigt og dejlig stor balkon! Kunne dog gerne været mere plads ved swimmingpoolen. Kort vej til stranden. Lejede bil i en uge for ca. DKK1600,- - det skal prøves, selv om det er en udfordring at køre på venstre side - :-)