Hilton Hua Hin Resort & Spa

  • • Direkte på stranden
  • • Eget ølbryggeri
  • • Alle værelser har delvis havudsigt

På Hilton Hua Hin Resort & Spa bor du direkte på stranden, og alle værelser har delvis havudsigt. Restauranterne er kendte for deres gode mad, og den hyggelige ølbar med livemusik bliver hurtigt mødestedet. Hvis du vil nyde det lille ekstra på ferien, så skal du prøve en skøn thaimassage i spaafdelingen.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-3 personer eller 1-4 personer heraf 2 børn. Deluxe-værelser for 1-3 personer eller 1-4 personer, heraf 2 børn. Deluxe-værelser plus for 1-3 personer eller 1-4 personer, heraf 2 børn. Junior-suiter for 1-3 personer eller 1-4 personer, heraf 2 børn. Suiter for 1-3 personer eller 1-4 personer, heraf 2 børn.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Tæt på strand og centrum
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 0 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Hilton Resort & Spa i Hua Hin har central beliggenhed i Hua Hin. Mange restauranter og butikker i området. Flot poolområde med jacuzzi og en pool med børnesektion. Swim-up bar og vandrutsjebane. Solstole, parasoller og poolhåndklæder. Aktiviteter arrangeres dagligt i og omkring poolen.

Hotellet har 4 restauranter. Tagrestauranten på 17. etage, White Lotus, som serverer kinesiske retter. The Market Restaurant har et bredt udvalg af thailandske, italienske og japanske retter. Restaurant Hua Hin Brewing Company serverer internationale retter og visse aftener er der livemusik. Ved stranden byder Chay Had Restaurant and Lounge på en skøn udsigt over havet. Her serveres thailandske retter, fisk og skaldyr til både frokost og middag. Der findes også en ølbar med livemusik.

Fitness-faciliteter, dampbad (for kvinder), sauna (for mænd) samt en spaafdeling med skønne behandlinger bl.a. thaimassage. Tennis, squash og billard mod betaling. Cykeludlejning. Engelsktalende børneklub i hotellets regi (børn under 3 år skal følges med en voksen). Gratis wifi på fællesområder. Parkering. Forskellen mellem høj-og lavvande er stor, og stranden tættest på hotellet kan forsvinde ved højvande. Lokaltrafik.

Måltider

Morgenmadsbuffet. Nytårsmiddag. Halv- eller helpension mod tillæg.

Alle hoteller i Hua Hin

Amari Hua Hin

Ønsker du en ferie nær strand og centrum er Amari Hua Hin det rette for dig. Med et moderne design nær stranden kan du vælge at tilbringe feriedagene ved det smukke poolområde eller nede på stranden. Med flere restauranter og faciliteter vil hele familien nyde er dejlig og afslappende ferie.

Intercontinental Hua Hin Resort

Ønsker du en luksuriøs ferie i Hua Hin er Intercontinental Hua Hin Resort det perfekte hotel for dig! Her venter skønne behandlinger i spaafdelingen, og poolområdet byder på fantastiske solstole ude i vandet. I restauranterne serveres førsteklasses mad og efter en god middag kan I slappe af til jazzmusik, som spilles live et par aftener om ugen.

Let's Sea Hua Hin Al Fresco Resort

Let's Sea Hua Hin Al Fresco Resort er en skøn kombination af personlig service, pænt design og romantisk atmosfære. Mange værelser har direkte adgang til poolen. På Sand Bar kan du nyde din aftendrink med tæerne i sandet.

Loligo Resort Hua Hin Fresh Twist By Let's Sea

På Loligo Resort Hua Hin Fresh Twist By Let's Sea bor du i moderne værelser en kort gåtur fra havet. Her kan du se frem mod en afslappende ferie ved hotellets fine poolområde eller spise godt i hotellets restauranter. Forkæl dig selv i det indbydende spaområde.

Wora Bura Hua Hin Resort & Spa

Ønsker du at bo i rolige omgivelser nær havet er Wora Bura Hua Hin Resort & Spa et rigtigt godt valg! Her er det skønt at slappe af ved det smukke poolområde med udsigt over Siambugten. Tag en skøn gåtur i den smukke have og nyd dejlig mad i hotellets restauranter. Besøg hotellets spa der har skøn massage og andre behandlinger.

Dusit Thani Hua Hin

Hotel Dusit Thani Hua Hin har en perfekt beliggenhed ved havet, og tilbyder to store pools i den tropiske have. Hoteller har flere forskellige barer og restauranter, masser af aktiviteter og en skøn spa.