Thailand

Find dit Thailand

Thailand er landet med de kilometerlange paradisstrande, den gode mad, det billige shopping og de fantastiske udflugter. Men det kan være svært at finde lige præcis det rejsemål, som passer til dig. På denne side har vi lavet en lille guide over Apollos Thailand, så du kan finde den helt rigtige ferie for dig. Læs med her:

Phuket

En rejse til Phuket passer til de fleste, og her er hoteller til alle, uanset om du rejser med familien, din kærlighed eller med venner. 

  • Horizon Karon Beach Resort Club Wing er et skønt voksenhotel, som ligger i kort gåafstand fra Karons smukke strand. Her venter en afkoblende ferie ved poolen.
  • Populære In on the Beach er et mere enkelt hotel, men har en perfekt beliggenhed lige ved Karon Beach. 
Læs mere og book rejsen til Phuket

Khao Lak

Khao Lak er et ferieparadis for både børnefamilier og par med de lange, gyldne strande og store, fine hoteller. Et par gange i ugen er der lokalt marked i Bang Niang, og vil du have mere shopping, så skal du tage til Nang Thong. Spis lækker thaimad langs stranden og i centrum.

Læs mere og book rejsen til Khao Lak

Krabi

Krabi byder på en afkoblende ferie på hoteller ved den fine sandstrand. Udover skønt ferieparadis er der også en masse at opleve. 

Her venter nemlig Ao Nangs smukke skærgård med klipper der skyder op fra vandet, paradisstrande som du kommer til med longtailbåd og en tæt mangroveskov, der gemmer på grotter og laguner.

Læs mere og book rejsen til Krabi

Koh Lanta

På Koh Lanta venter et roligt tempo, hvor der er fuld mulighed for at komme helt ned i gear. Strandene er fantastiske, og under vandoverfladen venter en fascinerende verden med farvestrålende fisk og koraller. 

Crown Lanta Resort & Spa ligger længst ude på halvøen, og foruden at nyde solen kan du leje kajak eller cykle på opdagelse i junglen. Rejser du med familien tilbyder Rawi Warin sjove aktiviteter for jer alle heriblandt et sjovt poolområde med vandrutsjebaner. 

Læs mere og book rejsen til Koh Lanta

Koh Samui

Koh Samui ligger i bugten ud for Thailands kyst, og her venter en dejlig ferie med flere lækre sandstrande som fx Chaweng Beach og de lidt mindre Lamai Beach og Boh Phut Beach. Øen er ret lille, hvilket gør det nemt at udforske den. I hovedbyen Chaweng finder du gode restauranter med skøn thailands mad, men her er også internationale tilbud. 

Alle hoteller på Koh Samui ligger tæt på stranden og de fleste ligger på den nordvestlige del af øen.

Læs mere og book rejsen til Koh Samui

Hua Hin

Hua Hin er en af Thailands ældste badebyer, og det er her indbyggerne selv kommer på ferie - det har de faktisk gjort siden 1920! Sandstranden i Hua Hin er lang og bred, og de fleste af vores hoteller ligger ved stranden.

Hvis du vil have en ferie i Thailand med en charmerende atmosfære, er dette rejsemål perfekt. Det populære natmarked samt deres Weekend Market er et mus at besøge - find souvenirs og tøj her.

Læs mere og book rejsen til Hua Hin

Bangkok

Vil du have pulserende storby, så skal du opleve Bangkok! Her er masser af seværdigheder, god shopping i kæmpe malls, rooftop bars med fantastiske udsigter ud over den spændende by.

Apollos hoteller ligger midt i Bangkok med gåafstand til både parker, shoppingcentre og restauranter.

Læs mere og book rejsen til Bangkok

Koh Chang

Koh Chang er en af Thailands lækreste ferieperle og ligger en kort bådtur fra Cambodjas kyst. Koh Changs nationalpark indebærer næsten 50 øer med regnskovsklædte bjerge og svajende palmer. Du rejser hertil på egen hånd via Apollos fleksible rejser. 

Læs mere og book rejsen til Koh Chang

Populære hoteller i Thailand