Well

  • • I hjertet af Sukhumvit
  • • Træningshold
  • • Pool på taget

Vil du bo centralt nær Bankoks store udbud af shopping og restauranter? Så er Hotel Well et perfekt valg. Hotellet har et fint fitness og tilbyder flere forskellige træningshold, spa med behandlinger og restauranter med sunde retter.


Værelsestyper

Deluxe-værelser for 1-3 personer, heraf 1 barn. Superior-værelser for 1-3 personer, heraf 1 barn. Executive-værelser for 1-3 personer. Suiter for 1-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

(vi havde to hoteller på ferien) Meget store og rummelige værelser, flotte badeværelser med både...
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til centrum: 300 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Hotel Well ligger i hjertet af det populære område Sukhumvit i Bangkok. Poolområde med saltvandspool på taget med få solstole og parasoller. Poolbar som serverer juice og drinks samt enkle retter og snacks. Hotellet arrangerer træning ved poolen nogle gange om ugen, bl.a. med træningscykler i poolen.
Eat Well Cafe serverer sunde frokostretter. I The Twist Bar & Bistro serveres vestlige retter. På taget findes også en lille økologisk have med grøntsager, der benyttes, når hotellet holder madlavningskurser.
Spa med massage og andre behandlinger. Fitness og forskellige træningshold. Døgnåben reception. Gratis wifi på fællesområder. Vaskeservice mod betaling. Gåafstand til både metroen Sukhumvit og BTS Skytrain-station Asok.

Måltider

Morgenmad. Halvpension mod tillæg.