Pathumwan Princess

  • • Centralt beliggende i Bangkok
  • • Nær shopping og en frodig bypark
  • • Pool placeret på 8. etage

Princess Hotel er et godt valg, hvis du vil bo midt i Bangkoks myldrende byliv. Her er kun få meter til shopping og en frodig bypark. Besøg hotellets pool på 8. etage eller besøg fitnessrummet der både tilbyder træningshold og løbespor. Hvis du bor på hotellet, kan du også vælge mellem forskellige asiatiske restauranter. Benyt lejligheden til at besøge det flydende marked og "Broen over floden Kwai" som ligger uden for Bangkok.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-3 personer. Deluxe-værelser for 1-3 personer. Familie-værelser for 1-4 personer, heraf 2 børn. Executive-værelser for 1-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til centrum: 0 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Pathumwan Princess Hotel ligger midt i det moderne shoppingmekka MBK i hjertet af Bangkok. Lige ved hotellet ligger Siam Square, og der er kun en kort gåtur til nærmeste skytrain station. Med skytrain kan du kan du komme til de fleste dele af Bangkok, bl.a. shoppingområder som Sukhumvit, Silom, Central World Plaza og det livlige Chatuchak-marked.

Hotellet har et stort og skønt poolområde med udsigt over Bangkoks skyskrabere. Ud over en 25 meter lang saltvandspool findes her også to jacuzzi samt solstole, parasoller og poolhåndklæder. I poolbaren findes enkle retter og drikkevarer.

På hotellet findes der flere restauranter med mad fra alle verdens hjørner. På 18. etage ligger Terrazza Italian Restaurant, der tilbyder en Middelhavsinspireret menu og skøn udsigt. Nede på gadeplan ligger buffetrestauranten Citi Bistro, der serverer lækre fiske- og skaldyrsretter samt kød. Hvis du vil nyde asiatiske retter har hotellet fire restauranter: på Ping’s Hotpot Restaurant kan du nyde kinesisk mad, og på Pings Thai Teochew Seafood Restaurant kan du bestille lækre fiske- og skaldyrsretter med thailandske krydderier. På Kongju Korean Restaurant serveres en krydret BBQ og Tatsumi Japanese Restaurant byder på dejlig sushi og sashimi. Hotellets café laver desuden hjemmelavet is. Afslut dagen på hotellets tagbar med en drink mens du nyder Bangkoks smukke skyline. I restauranter er der dresscode.

På 8. etage finder du The Olympic Club, der er et stort og veludstyret fitnessrum med både maskiner og frie vægte, forskellige typer holdtræning og en 500 meter lang løbebane. Her er også basket, bordtennis, tennis, squash og badminton mod betaling. Massage mod betaling. Døgnåben reception. Gratis wifi på fællesområder. Vaskeservice mod betaling.

Til templerne Grand Palace og Wat Phrachetuphonär er det cirka 5 kilometer, til China town lidt over 3 kilometer og til Silom natmarked cirka 2 kilometer.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmadsbuffet

Kan tilkøbes:

  • Halvpension (morgenmad samt frokost eller middag)
  • Helpension (morgenmad, frokost og middag)

Halvpension er morgenmad samt frokost eller middag. Helpension er morgenmad, frokost og middag. Du kan vælge tre retter fra en à la carte-menu. Alle måltider serveres i Pool Terrasse Restaurant på 8. sal og i Citi Bistro i stueetagen.

Alle hoteller i Bangkok

The Sukosol Bangkok

Sukosol Bangkok er beliggende i den pulserende by Bangkok. Her bor du i komfortable dobbeltværelser eller i executive-værelser for ekstra bekvemmelighed. Rundt om hjørnet venter Bangkoks travle byliv med fantastiske seværdigheder, shopping, underholdning og kultur. På hotellet venter en pool til den nødvendige afslapning efter oplevelser i byen.

Bandara Suites Silom

Hos Bandara Suites Silom bor du centralt i Bangkoks Silom-distrikt. Lejlighederne er rummelige og veludstyrede og er en perfekt base, hvorfra man kan opdage attraktioner og seværdigheder i denne kosmopolitiske by.

Galleria 10 Hotel Bangkok

Galleria 10 Hotel Bangkok har en dejlig tagterrasse med bar, pool og loungemøbler, hvor det er skønt at slappe af efter en dag i Bangkoks stress og jag. Er du en natteravn, kan du lade op med middag i hotellets restaurant, hvor en DJ også underholder flere aftener om ugen, inden du skal ud i natten. Hotellet er perfekt beliggende midt i shopping- og forlystelsesområderne i Sukhumvit.