Bedømmelse af Varbergs Kusthotell

Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 5/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4/5 Renlighed

66% af gæsterne anbefaler

724 bedømmelser
Meget godt
 
207
Godt
 
235
Middel
 
179
Mindre godt
 
71
Dårligt
 
32

5 nyeste bedømmelser

12-07-2021

Indlæg af lene474

Fantastisk hotel

Skønt hotel som ligger i smukke omgivelser - flot miljø både inde og ude - direkte til strand og hav . Maden var virkelig god og der var god service . Følte os godt behandlede . Kan virkelig anbefales . Madrassen var for blød hvilket gik lidt ud over søvnen . Ellers ikke noget at sætte en finger på .

 
21-05-2020

Indlæg af eatnord Ringsted Kommune, Danmark

Kusthotel

Hmm lidt slidte værelser. MEGET MEGET LYDT og meget lille seng. God mad Men meget ringe betjening de havde ikke styr på noget som helst. Morgen buffet ikke. Særlig stor. Spa afdeling meget lille og propfyldt med børn?? Virker mest svømmehalsstatus. Larm om aftenen fra unge der åbenbart valfarter til området rundt om for at feste med fuld udblæsning på ghetto blastere. Dog er området rundt om meget smukt men vælger helt sikkert ikke dette sted igen da der er væsentligt bedre muligheder rundt m.

 
16-02-2020

Indlæg af famLarsen2830 København, Danmark

Dejligt hotel med god atmosfære og pæne værelser

Hyggeligt, pænt rent og med søde og imødekommende personale. Dejligt ophold men en generel anke omkring hovedpuder, når nu der er tre hvorfor skal de så være ens allesammen og når de er meget bløde bliver det tit til hold i nakken. Det var dog ikke tilfældet her, men de var meget bløde.

 
07-02-2020

Indlæg af Egon S Svendborg, Danmark

Wellnessophold

4 fantastiske dage - rolige omgivelser fantastisk service og gode faciliteter maden var helt fantastisk - dejlig stort værelse - mange gode aktiviteter - dejlig beliggenhed ud til Kattegat - god mulighed for Vandreture

 
15-10-2019

Indlæg af Danes55 Holstebro, Danmark

Badehotel

Har igen i september været på Kusthotellet på vores efterårstur i Sverige. Overnattede 2 nætter, på vej ud og på vej hjem. Første nat på stort fint værelse alt ok, anden nat et meget lille rum som vendte ud mod jernbanen som kører det meste af natten, så lille komfort og meget larm. Men denne gang mødte vi kun service minded personale og følte os velkommen. Hotellet ligger jo bare så godt , masser af vandre ture, luft og ikke langt til centrum. Parkering lige ved døren. Prikken over I er deres morgen buffet, her er absolut alt man kan ønske i varme og kolde retter, lækkert brød, frugt og meget andet. Havde trods alt et godt ophold.