Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 5/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

66% af gæsterne anbefaler

769 bedømmelser
Meget godt
 
228
Godt
 
245
Middel
 
184
Mindre godt
 
79
Dårligt
 
33

5 nyeste bedømmelser

12-11-2021

af cmberthelsen København, Danmark

Spa, afslapning og dejligt personale.

Havde en overnatning med min kæreste og far til spa og hygge. Værelset var virkelig lækkert. Spa også helt nyrenoveret. Der var også helt ny strand sauna som lå et lille stykke væk men var meget lækker. dog er saunaen rigtigt stor så saunagusen bliver ikke så varm. Resturentenn havde lækker mad ✌️ over All et rigtigt godt sted.

 
12-07-2021

af lene0011

Fantastisk hotel

Skønt hotel som ligger i smukke omgivelser - flot miljø både inde og ude - direkte til strand og hav . Maden var virkelig god og der var god service . Følte os godt behandlede . Kan virkelig anbefales . Madrassen var for blød hvilket gik lidt ud over søvnen . Ellers ikke noget at sætte en finger på .

 
21-05-2020

af eatnord Ringsted Kommune, Danmark

Kusthotel

Hmm lidt slidte værelser. MEGET MEGET LYDT og meget lille seng. God mad Men meget ringe betjening de havde ikke styr på noget som helst. Morgen buffet ikke. Særlig stor. Spa afdeling meget lille og propfyldt med børn?? Virker mest svømmehalsstatus. Larm om aftenen fra unge der åbenbart valfarter til området rundt om for at feste med fuld udblæsning på ghetto blastere. Dog er området rundt om meget smukt men vælger helt sikkert ikke dette sted igen da der er væsentligt bedre muligheder rundt m.

 
16-02-2020

af famLarsen2830 København, Danmark

Dejligt hotel med god atmosfære og pæne værelser

Hyggeligt, pænt rent og med søde og imødekommende personale. Dejligt ophold men en generel anke omkring hovedpuder, når nu der er tre hvorfor skal de så være ens allesammen og når de er meget bløde bliver det tit til hold i nakken. Det var dog ikke tilfældet her, men de var meget bløde.

 
07-02-2020

af Egon S Svendborg, Danmark

Wellnessophold

4 fantastiske dage - rolige omgivelser fantastisk service og gode faciliteter maden var helt fantastisk - dejlig stort værelse - mange gode aktiviteter - dejlig beliggenhed ud til Kattegat - god mulighed for Vandreture