Bedømmelse af Varbergs Kusthotell

Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4/5 Renlighed

66% af gæsterne anbefaler

683 bedømmelser
Meget godt
 
188
Godt
 
225
Middel
 
169
Mindre godt
 
70
Dårligt
 
31

5 nyeste bedømmelser

21-05-2020

Indlæg af eatnord Ringsted Kommune, Danmark

Kusthotel

Hmm lidt slidte værelser. MEGET MEGET LYDT og meget lille seng. God mad Men meget ringe betjening de havde ikke styr på noget som helst. Morgen buffet ikke. Særlig stor. Spa afdeling meget lille og propfyldt med børn?? Virker mest svømmehalsstatus. Larm om aftenen fra unge der åbenbart valfarter til området rundt om for at feste med fuld udblæsning på ghetto blastere. Dog er området rundt om meget smukt men vælger helt sikkert ikke dette sted igen da der er væsentligt bedre muligheder rundt m.

 
16-02-2020

Indlæg af famLarsen2830 København, Danmark

Dejligt hotel med god atmosfære og pæne værelser

Hyggeligt, pænt rent og med søde og imødekommende personale. Dejligt ophold men en generel anke omkring hovedpuder, når nu der er tre hvorfor skal de så være ens allesammen og når de er meget bløde bliver det tit til hold i nakken. Det var dog ikke tilfældet her, men de var meget bløde.

 
07-02-2020

Indlæg af Egon S Svendborg, Danmark

Wellnessophold

4 fantastiske dage - rolige omgivelser fantastisk service og gode faciliteter maden var helt fantastisk - dejlig stort værelse - mange gode aktiviteter - dejlig beliggenhed ud til Kattegat - god mulighed for Vandreture

 
15-10-2019

Indlæg af Danes55 Holstebro, Danmark

Badehotel

Har igen i september været på Kusthotellet på vores efterårstur i Sverige. Overnattede 2 nætter, på vej ud og på vej hjem. Første nat på stort fint værelse alt ok, anden nat et meget lille rum som vendte ud mod jernbanen som kører det meste af natten, så lille komfort og meget larm. Men denne gang mødte vi kun service minded personale og følte os velkommen. Hotellet ligger jo bare så godt , masser af vandre ture, luft og ikke langt til centrum. Parkering lige ved døren. Prikken over I er deres morgen buffet, her er absolut alt man kan ønske i varme og kolde retter, lækkert brød, frugt og meget andet. Havde trods alt et godt ophold.

 
30-04-2019

Indlæg af Emilia0903 København, Danmark

Skøn spa

Skønt beliggende, lidt syd for Varberg by. Ved det smukke Kattegat. Smuk bygning og meget venligt personale. Vi valgte aften spa fra kl 17-23. Vi havde vores teenage datter med, og det var en god oplevelse for alle tre. Mulighed for at træne i Gym og nyde spa bagefter eller før. Det bestemmer man selv. Får udleveret badekåbe, bade tøfler og en lille toilettaske med produkter til at anvende i spa’en. Badetøflerne og toilettasken må man beholde efterfølgende som souvenir. Der er champagnepool, opvarmet saltvandsbassin, dampbad og flere typer af sauna. Anbefales også til de store teenagere.