Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 5/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

66% af gæsterne anbefaler

809 bedømmelser
Meget godt
 
247
Godt
 
254
Middel
 
191
Mindre godt
 
81
Dårligt
 
36

5 nyeste bedømmelser

14-02-2022

af Kmgc1234 Kastrup, Danmark

Skønne omgivelser, sløv reception

Omgivelserne er fantastiske, men receptionen gider ikke rigtig hjælpe, hverken med værelsesønsker, busplaner, eller andre småproblemer. De er sådan lidt: Find ud af det selv. Alle andre var dog super søde.

 
30-12-2021

af LouiseSS75 København, Danmark

God service. Smukke rammer. Virkelig et dejligt sted.

Dejlig oplevelse. Så smukt indrettet og omgivelserne var fantastiske. Personalet er venlige, professionelle og imødekommende. Maden i baren bar god. Eneste minus er maden i restauranten, den manglede smag og var ikke varm nok, virkede serieproduceret, så vi endte med at spise fra barmenuen, hvor vi også kunne sidde og nyde udsigten i stedet for i restaurantens spisesal, som var det eneste rum, der ikke levede op til resten af det smukke sted.

 
12-11-2021

af cmberthelsen København, Danmark

Spa, afslapning og dejligt personale.

Havde en overnatning med min kæreste og far til spa og hygge. Værelset var virkelig lækkert. Spa også helt nyrenoveret. Der var også helt ny strand sauna som lå et lille stykke væk men var meget lækker. dog er saunaen rigtigt stor så saunagusen bliver ikke så varm. Resturentenn havde lækker mad ✌️ over All et rigtigt godt sted.

 
12-07-2021

af lene0011

Fantastisk hotel

Skønt hotel som ligger i smukke omgivelser - flot miljø både inde og ude - direkte til strand og hav . Maden var virkelig god og der var god service . Følte os godt behandlede . Kan virkelig anbefales . Madrassen var for blød hvilket gik lidt ud over søvnen . Ellers ikke noget at sætte en finger på .

 
21-05-2020

af eatnord Ringsted Kommune, Danmark

Kusthotel

Hmm lidt slidte værelser. MEGET MEGET LYDT og meget lille seng. God mad Men meget ringe betjening de havde ikke styr på noget som helst. Morgen buffet ikke. Særlig stor. Spa afdeling meget lille og propfyldt med børn?? Virker mest svømmehalsstatus. Larm om aftenen fra unge der åbenbart valfarter til området rundt om for at feste med fuld udblæsning på ghetto blastere. Dog er området rundt om meget smukt men vælger helt sikkert ikke dette sted igen da der er væsentligt bedre muligheder rundt m.