Varbergs Kusthotell

Oplev herlige Varbergs Kusthotell og slap af i Sveriges eneste Thalasso-spa. Hotellet er svanemærket og ligger lige ved den populære sandstrand Kåsa kun 52 skridt fra havet lige ved den smukke Apelviken. Hotellet er både for voksne og for dig, der rejser med børn.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-3 personer. Dobbeltværelser i sidebygning/Villa Apelviken for 1-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

8,4 ud af 10
Baseret på 34 anmeldelser

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 50 m
Til centrum: 3 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Strandnært kysthotel
På Varbergs Kusthotell beliggende ved Varbergs skønne strand er havet altid i nærheden. Herfra er det let at komme til både Varberg centrum, havet og den skønne natur. På Varbergs Kusthotell er der plads til hygge sig i afslappet atmosfære. Hotellet har en filosofi om at sol, frisk luft, saltbade og ernæringsrig kost har stor påvirkning på vores helbred, derfor finder man her en bistro med en gennemtænkt menu, træningsmuligheder og spa.

Veltilberedt mad ved havet
Følg med på en kulinarisk rejse gennem det hollandske landskabs forskellig karakter. Hotellets bistro, der ligger ved havet, serverer mad tilberedt af nøje udvalgte lokale råvarer. Her er der en stor kærlighed til havet med masser af skaldyr. Bistroen laver regelmæssigt nye menuer afhængigt af sæsonen, derfor er intet besøg det samme. Køkkenet serverer morgenmad, frokost og middag.

Træning og velvære
Oplev Sveriges eneste Thalasso-spa, hvor Kattegats saltvand og tang bidrager til gavnlige mineraler, harmoni og ny energi. Her finder du en havvandspool med en temperatur på 32 grader varmt og koldt vandbad, champagne-hot tub, sauna, koldt badhus og en spa-have. Spaen er mod betaling. Derudover kan du vælge mellem skønne behandlinger med fx tang, spirulina, olier eller urter. Varberg Kusthotell er kåret som vinder af de prestigefyldte World Luxury Spa Awards 2019 i den nationale kategori "Luxury Thalassoterapi Spa".

Varbergs Kusthotell har mange forskellige træningsmuligheder. Træn selv eller træn på hotel i det indendørs eller udendørs træningsrum. Du kan også benytte lejligheden til at træne med en personlig træner. Der er også mulighed for at cykle, løbe, svømme og SUP. I Apelviken er der flere surfskoler til bølge-, kite- og windsurfing.

Øvrigt om hotellet
Varbergs Kusthotell er Svanemærket. Hotellet, restauranten og konferencerummene har gennemgået en omfattende certificeringsproces med dokumentation og kontroller for at sikre, at det opfylder de strenge krav til at være svanemærket. Det indebærer blandt andet at Varbergs Kusthotell arbejder med både langsigtede og kortsigtede strategier for at reducere klimapåvirkninger. Læs mere her.

Måltider

Under opholdet indgår morgenmadsbuffet til at give den bedste start på dagen. Morgenmadsbuffet serveres alle dage kl. 07.00-10.30.

Tidspunkter for morgenmad:

  • Kl. 07.00-08.30
  • Kl. 08.30-09.30
  • Kl. 09.30-10.30

Ønskes morgenmaden tidligere, kan du bestille dette en dag før.

I Villa Apelviken tilbydes to tidspunkter for morgenmad:

  • Kl. 07.00-08.30
  • Kl. 08.30-10.30