Bedømmelse af Royal Park STHLM

Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 3,5/5 Værelser
  • 4/5 Service
  • 3,5/5 Værdi
  • 4/5 Renlighed

75% af gæsterne anbefaler

820 bedømmelser
Meget godt
 
217
Godt
 
288
Middel
 
193
Mindre godt
 
81
Dårligt
 
41

5 nyeste bedømmelser

14-07-2019

Indlæg af Passport179439

Skøn beliggenhed

Dejlige omgivelser, god værelsesstørrelse, venligt personale og dejlig morgenmadsbuffet til fornuftige priser. Hotellet trænger dog til en opfriskning og prisen på parkering er høj (180 SEK i døgnet).

 
25-04-2018

Indlæg af claush194 Værløse, Danmark

Overnatning

Flot stort hotel beliggende i rolige omgivelser. Fin og venlig og opmærksom service. Udsøgt morgenmad med et væld af muligheder. Værelset stort, funktionelt og velindrettet. Perfekt både til fritid og business.

 
16-03-2018

Indlæg af PEPcph København, Danmark

Smukt beliggenhed

Smuk, smuk beliggenhed i en park ved Solna, lidt udenfor Stockholm. Hotellet fremstår majestætisk allerede når man ser det udefra. Værelser er som altid høj Radisson Blu standard, med skønne senge og pænt badeværelse. Dejlig restaurant med den skønneste udsigt over parken. Kæmpe fitnesscenter og spa i kælderen, som kan anvendes mod mindre betaling. Der er parkering lige udenfor hotellet mod betaling. Skønt hotel, som giver ro i sjælen.

 
25-07-2017

Indlæg af LasseB119 Esbjerg, Danmark

Fantastisk børne venlig

Vi havde glæden af 4 dejlige dag med god mad som familie på hotellet. Alt personale var virkelig hjælpsomme og hjalp hvor de kunne med vores 9 mdr. Gamle baby. Syntes det ligge godt placeret ca. 6 km fra den gamle by som let klares gennem parken forbi slottet. Helt klart et sted vi vil hen igen.

 
20-07-2017

Indlæg af Mette J København, Danmark

Naturskøn beliggenhed

Dejligt hotel, der ligger i udkanten af Solna ca. 6 km fra Stockholm centrum. Vi havde fem dage i solskin, og så ligger det perfekt. Der er en fabelagtig morgenmadsbuffet med mange valgmuligheder også sunde og for allergikere ! Der serveres morgenmad i strækket 6.30-10.30 - det er dejligt. Der er mulighed for at spise på terrassen med dejlig udsigt over søen i Hagaparken. Hotellet har såvel solterrasse med liggestole, træningsmuligheder bl.a. med yoga på terrassen og outdoorfitness. Desuden spa og pool, som vi dog ikke benyttede. Hotellet serverer også frokost og aftensmad. Vi spiste aftensmad på hotellet den ene dag. Det var rigtig lækkert! Der er bus lige udenfor hotellet bus 67, der kører til Solna station, men også gennem Stockholm til Skansen. Obs bussen stopper lige udenfor hotellet, men kommer man med bussen mod hotellet, har de tit 15 minutters pause ved stoppestedet 500 meter før. Kan anbefale at tage bus 67 til området omkring Odenplan, hvor der er kort gåtur til mange gode restauranter. Vi gik flere gange til Solna centrum, hvor Mall of Scandinavia har gode almene shoppemuligheder. Hotellet giver mulighed for sen udtjekning - det er dejligt. Adgang fra Arlanda via Flygbussarne, der standser ca 10 min fra hotellet i Frösunda. Der er skiltning fra busstop mod hotellet.