Royal Park STHLM

apollo sports

Royal Park STHLM er det første Apollo Sports-hotel i Sverige. Her har du alle muligheder for at fokusere på træning og opleve de frodige områder omkring Hagaparken og Brunnsviken. Træn alt fra yoga og holdtræning til selvforsvar eller boksning. Tag en spadseretur i de naturskønne omgivelser, og afslut dagen på hotellet med afslapning. Hotellets a la carte-restaurant er etableret som en af landets førende veganske restauranter, men der er også en bred vifte af ikke-veganske retter. På Royal Park STHLM er der noget for enhver smag!

Green Key

Green Key mærkede hoteller arbejder aktivt for at minimere påvirkning af miljøet. Hotellerne skal have en miljøpolicy, og der skal laves mål og handlingsplaner for at forbedre miljøarbejdet. Hotellerne skal også på forskellig vis arbejde med socialt ansvar samt kommunikation og samarbejde med gæster og andre interessenter. Ved at vælge et miljømærket hotel, viser du at du tager ansvar og ønsker at gøre en forskel – for et bedre miljø.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-3 personer. Superior-værelser for 1-3 personer. Deluxe-værelser for 1-3 personer. Familie-værelser for 2-4 personer eller 2-4 personer, heraf 1 barn.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

7,2 ud af 10
Baseret på 13 anmeldelser

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 100 m
Til centrum: 5 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Træningsaktiviteter
På Haga Health Club findes en bred vifte af sportsgrene og holdtræning. Her er der et veludstyret fitnesscenter med fitnessmaskiner, vægttræningsmaskiner og frivægte samt en 600 m2 powerbox dedikeret til kampsport, performance træning og funktionel træning. I powerboxen er der flere boksesække, kettlebells og meget mere. Haga Health Club tilbyder også holdtræning som spinning, cirkulær træning, core og boksning*.

Stor indendørs hal. Hvis du vil træne udendørs, er der et udendørs fitnesscenter med udsigt over Brunnsviken, og i Hagaparken er der flere løberuter, både grus og trail, du kan vælge imellem. Lej en cykel (city bikes) eller kajak (i perioden 1. maj til 30. september) og udforsk omgivelserne. Du kan også deltage i svømning, swimrun og triathlon i Hagaparken og Brunnsviken eller SUP på hotellets anlagte strand.

Slap af med indendørs pool
Hotellet har et afslapningsområde med en 14 meter opvarmet indendørs pool (børn er velkomne i den indendørs pool) sauna (separat for kvinder og mænd) og behandlinger mod betaling*.

Mad og drikkevarer
Royal Park STHLM's a la carte-restaurant er etableret som en af landets førende veganske restauranter, men der er også et bredt udvalg af retter, selv for dem, der ikke ønsker vegansk mad. Hotellet tilbyder kulinariske oplevelser signeret af John & co Plant Lab, der arbejder for bæredygtighed og tilbyder plantebaseret mad og drikke med verden som inspiration. Hotellets søndagsbrunch, som er en af Stockholms mest populære, er 100% vegansk. Room Service.

John & co Plant Lab ligger i samme bygning som Royal Park STHLM og har også sin produktion af blandt andet den veganske is Sophie's Raw Ice Cream og oste med cashewnødder som base. Her er nysgerrigheden stor, og du arbejder kun med plantebaserede alternativer. Læs mere om John & co Plant Lab.

Øvrigt
Gratis wifi, bordtennis og billard. Parkering mod betaling.

Omgivelserne
Hotellet ligger i Brunnsviken og Hagaparken, hvor du kan opleve den mere rolige del af hovedstaden. Gå en tur i den smukke natur, nyd et dejligt måltid på Slots-haven Ulriksdal eller tag en cykeltur til Stockholm by.

Måltider

Morgenmadsbuffet. Halv- og halvpension kan tilkøbes.

Halvpension er morgenmad og frokost (en hovedret). Helpension er morgenmad, frokost (en hovedret) og middag (salat, brød, en hovedret, dessert og kaffe).

Værd at vide

  • På grund af de nuværende omstændigheder er dele af Haga Health Club lukket (fitnessrum, trelax, sauna). Nedlukningen gælder indtil videre. Fitnesstræning foregår i hotellets powerbox, tidsbooking er nødvendigt. Massage og behandlinger mod forespørgsel. Poolen kan anvendes uden ved forudbestilling.
  • Hotellets gæster får 50% rabat på vildmarksbad, dette bookes via hotellet.
  • Der vil være boule på hotellet fra midsommer.
Apollo Sports
  • Udvalgte træningshoteller
  • For en aktiv ferie
  • Fokus på forskellige sportsgrene
  • For alle niveauer