Bedømmelse af Radisson Blu Waterfront, Stockholm

Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 5/5 Sted
  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4,5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

92% af gæsterne anbefaler

6621 bedømmelser
Meget godt
 
3853
Godt
 
2235
Middel
 
378
Mindre godt
 
92
Dårligt
 
64

5 nyeste bedømmelser

26-07-2021

af Kristiankaels København, Danmark

lækkert, fedt og centralt

Virkelig central placering, og fantastisk udsigt fra værelset. vi boede på 14. sal, og det var bare så flot. Værelset var lækkert, rent og ligesom det skulle være. Desværre er loungeområdet kedeligt, så der er ikke rigtig noget liv på hotellet. De mangler en skybar ligesom på Scandic. Parkering er også lidt dyrt desværre.

 
06-03-2020

af dkfals Stockholm, Sverige

Lækkert centralt hotel

Lækkert hotel lige ved hovedbanegården. Bookede et premiumværelse med udsigt på 14 etage for 2 nætter inkl. morgenmad (husk at bestil sammen med værelse da det ellers koster 229 SVE pr. person!) - ganske lækkert og stort udvalg. Badeværelse var lille, men aligevel med badekar. Fitness i kælderen med ok udvalg af håndvægte, 2 cykler, løbebånd og crosstrainer. Hotellet imødekom mine ønsker og havde enda en frugttallerken klar på værelse da vi havde årsdag.

 
02-03-2020

af 532henriks Løjt Kirkeby, Danmark

Super hotel med central beliggenhed

Virkeligt godt hotel med super værelser og morgenmad. Det er ikke sidste gang jeg kommer på det hotel. Super central beliggenhed tæt på cityterminalen. Meget positivt og yderst hjælpsomt personale alle steder på hotellet.

 
11-12-2019

af niels a

pænt hotel, god morgenmad, men dårlig middagsrestaurant

alt næsten perfekt på grænsen til det fremragnede, men i forhold til resten elendig aftenrestaurant som ødelagde helhedsindrykket med begrænset udvalg at mad , kedeligt tilberedt, kønsløst og uden fremstillingsglæde. Der savnes virkelig et bedre kokketeam eller en helt anden madkultur.

 
20-11-2019

af Steen_5500 Busan, Sydkorea

Business

Dyrt, men value for money. Superfin morgenmadsbuffet. Jeg var der på forretningsrejse og sov derfor blot på hotellet. Men konference og station er tæt på, så man sparer tid og penge på øvrig transport i city.