Slottsvillan

Slottsvillan i Huskvarna i Sverige er en kulturarv, der er opført i en bygning opført i slutningen af 1800-tallet. Slottet er velbevaret og elegant med imponerende værelser og områder, der afspejler dens historie. I dag drives slottet som et hotel og er udstyret med moderne bekvemmeligheder. Maden tilberedes af lokale råvarer og spises i en af villaens saloner. Alt dette gør Slottsvillan til et af hotellerne i vores nye koncept - Apollo Mondo One of a Kind.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-3 personer. Suiter for 2-3 personer. Enkeltværelser for 1 person. Standardværelser for 1 person.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor

Baseret på 60 bedømmelser
© Trip Advisor

Faciliteter

Til centrum: 1 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Unikke værelser
Slottsvillan har 12 værelser, alle unikke og smagfuldt indrettede med moderne design blandet med tidstypiske møbler. Oplev de karakteristiske værelser, der tilbyder både tradition og komfort.

Måltider med "hjemme"-følelse
Der er ingen traditionel restaurant på Slottsvillan. Her tilbydes istedet veltilberedte måltider i en af villaens saloner med en "hjemme"-følelse", alt tilberedt med lokale råvarer og med stor passion. Menuen opdateres og ændres ofte, nogle gange endda dagligt. Michaela, der sammen med sin mand ejer Slottsvillan, er en uddannet sommelier og deler med glæde sin viden. Her kan du forvente det lille ekstra som fx predinner-drinks med rabarber fra haven, som kan nydes i en af salonerne eller ved langbordet i Slotsparken.

Oplev omgivelserne
Gå en tur i den smukke slotspark, besøg den nærliggende Husqvarna fabriksmuseum eller vandre langs Pustaleden-stien, der starter fra villaen og fører dig til seværdigheder langs Huskvarna-floden. Tag en udflugt til Smålands Toscana, Æbledalen og de to æbleplantager Rudenstam og Vistakulle. Foruden smukke omgivelser er der også en selv-pluk, havebutik og café.

Øvrigt om hotellet
Wifi, sauna og billard.

Slottets historie
Slottet blev bygget i 1895 af Husqvarnas direktør Wilhelm Tham, som en privat bolig for Wilhelm, hans kone og deres ni børn. Familien tilbragte meget af deres tid i England, og arkitekturen er inspireret af engelske og skotske palæer og slotte. I det elegante slot er høje lofter, stukke, søjler, tårnværelser og knirkende gulve, der minder om slottets historie. Her kan du læse mere om Slottsvillans historie.

Måltider

Morgenmad. Halvpension (morgenmad og 2-retters middag; hovedret, dessert samt kaffe) eller halvpension extra (morgenmad og 3-retters middag; forret, hovedret, dessert samt kaffe) mod tillæg. Drikkevarer indgår ikke.