Bedømmelse af Hooks Herrgård

Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

86% af gæsterne anbefaler

401 bedømmelser
Meget godt
 
207
Godt
 
133
Middel
 
41
Mindre godt
 
16
Dårligt
 
4

5 nyeste bedømmelser

22-07-2017

Indlæg af Peter200151 Hobro, Danmark

Herligt golfresort

Ude i skoven syd for Jönköping finder man golfresortet Hook. Og godt for det. En særdeles god oplevelse. Gode værelser, men MEGET små baderum. Men det hele fungerer godt. Man gør sig umage for at variere buffeten. Men 5 dage med mange gentagelser gør, at man let bliver træt af maden. Hyggelige rum for aftens samvær, som leg kan bruges til forskellige spil, snak om dagens golfrunde, osv. Hvis man da ikke nyder de lange svenske sommeraftner ude. Vi glæder os til et gensyn.

 
03-06-2017

Indlæg af Pkoch København, Danmark

Golfers paradis

Hvis man spiller golf og kan lide god amd og vin, ja så er man havnet i paradis. Her er to baner lige ude for døren, begge baner er gode og udfordrende. Her er mange mennesker men stedet kan klare det og de er vant til grupper og mange besøgende. Vi havde bestilt værelse i hovedbygningen og boede på værelse #226 som lå på første sal. Et fint dobbeltværelse, lidt gammel stil men rent og pænt. Stor badeværelse med karbad hvor jeg vil råde dem til at man anbringer en gummimåtte i bruseren, når man skal stå i karbadet så er det let at man glider, når man skal ud af badet med våde fødder. Der er sæbe, shampoo og bodylotion samt hårtørrer. Sengene var en anelse for bløde for vores smag, så to nætter var ok. men flere nætter havde nok sat sit spor i ryggen. Minibar og så vidt jeg forstod to flasker vand som var til gratis nydelse. I stueetagen var der opstillet et langbord med kaffe og tefaciliteter, så man kunne betjene selv og lave sig en kop når man havde lydt. En irkelig god ide og super smart at man ikke skulle bestille og en flot gestus. Maden i restauranten bestod af en tre retters begge dage. Første aften var der lam og da det ikke er vores liv ret fik vi lov til at lave det, et flot træk og god stil. Vi valgte vinmenu begge dage og det var et glas til hver ret, med påfyldning til hovedretten. Restauranten var fyldt begge dage og hvis jeg skal komme med noget, så var der alt for lidt personale og bordene stod en anelse for tæt, der var næsten ingen mellemrum mellem bordene og meget svært at komme rundt. Lidt svært at få øjenkontakt med personalet til tider men maden varg god og tjenerne gjorde hvad de kunne. Men et fint golf arrangement med to overnatninger med to middage, det hele fungerede overordnet meget fint og vi kommer gerne tilbage en anden gang.

 
21-09-2014

Indlæg af Bent S

Golf ophold

Så kan det næsten ikke gøres bedre. Fremragende gastronomi og betjening. To rigtig gode og udfordrende golfbaner lige udenfor dørene. Venlig og imødekommende personale. Et lille minus, værelserne er ikke egnet til besøgende med gang besvær.

 
14-12-2020

Indlæg af AntonisM819 Stockholm, Sverige

pre-Christmas weekend

We visited Hooks Herrgård 2 weeks before Christmas. The overall experience could be easily described as excellent. The spa is one of the best and with the the max people allowed, due to Covid-19 restrictions. Everything was properly placed, very clean and cosy. The food was really good, the service was kind and quick. In regards to the room, whatever we have requested before our arrival, was arranged as it should be, so the customer service has been really helpful and responsive as it should be. Our overall experience was fantastic and we will definitely visit it in the future as well. Highly recommend it.

 
02-11-2020

Indlæg af kikesandino Jönköping, Sverige

A good place to celebrate.

We were only there one night, to celebrate our anniversary, and it was worth it. The restaurant and food are very good. The spa is a good experience too, with outdoor pools that promise good thermal shocks, especially in winter. It has a golf course. All employees are very friendly. A good place to celebrate.