Hooks Herrgård

apollo mondo local

Hooks Herrgård er et populært hotel blandt golfentusiaster og er beliggende ved siden af Hoka-søen syd for Jönköping. Her kan du spille på de to naturskønne golfbaner Park-banen og Skov-banen, der er kendt blandt golfspillere. I halvpensionen indgår en greenfee pr. dag, så du kan nyde din daglige golfrunde. Hotellet er et af vores Apollo Mondo Local-hoteller, og byder på oplevelser og historisk charme. Siden 1963 har familien Edberg budt velkommen til herregården uanset om du vil nyde de lokale råvarer i restauranten, de fine golfbaner eller det afslappende spaanlæg.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 2-4 personer, heraf 2 børn. Deluxe-værelser plus for 2-3 personer, heraf 1 barn. Enkeltværelser for 1 person.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

9,8 ud af 10
Baseret på 8 anmeldelser

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 10 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Hotellets historie
Hooks Herrgård har aner tilbage fra 1300-tallet, og den første kendte ejer var Herger Joarsson, en forgænger til familien Oxenstierna. Hooks Herrgård drives i dag af tredje generation Edberg og den fjerde generation servicerer gæsterne i restauranten.

Golf og cykling
Hooks Herrgård er en populær destination for golfspillere, der kommer hertil for at nyde de to naturskønne golfbaner i nærheden; Park-banen og Skov-banen. Park-banen blev bygget i 1938 og er en af Sveriges ældste golfbaner. Skov-banen, der er mere udfordrende, her smukke omgivelser med den smålandske skov som kulisse. Der ligger også en driving range, et træningsfelt og træningsgreen til pitch- og bunkertræning. Her kan du læse mere om golfbanerne på Hooks Herrgård. Halvpension indgår under opholdet på Hooks Herrgård, og da indgår også en golfpakke med greenfee pr. dag eller spapakke.

At medbringe cyklen til Hooks Herregård er ligeså naturligt som at tage golfsættet med. Området er perfekt til at tage ud på egen hånd i de herlige skovområder. Lad dig inspirere af ruteforslag eller lej en cykel og book en guide fra Cycling Jönköping.

Mad og drikkevarer
Restauranten er Herregårdens hjerte, og her tilberedes måltiderne af lokale råvarer efter sæson. På menuen finder du alt fra traditionelle smålandske retter til eksklusive faste menuer. Brødet, de serverer, bages i det lokale bageri. Efter middagen kan du drikke din kaffe i en af deres skønne lounges for derefter at slutte aftenen i hotellets bar og nyde solnedgangen over søen. Frokosten serveres i golfrestauranten.

Træning
Herregården er indehaver af et 70 kvadratmeter stort fitnessrum med en skøn udsigt over Hoka-søen. Her findes maskiner som løbebånd, crosstrainer og motionscykler samt multimaskiner og frivægte. Hotellets gæster har fri entré til fitnessrummet. Aldersgrænsen er 13 år i selskab med en voksen. Det er også muligt at træne på hold mod betaling, og de har en aldersgrænse på 15 år.

Vil du leje padel så findes der to udendørsbaner mod betaling på Hooks Herregård. Padel ketsjer kan lånes gratis i receptionen og bolde kan købes.

Omgivelserne omkring herregården har fremragende vandre- og cykelstier. Kanoer og robåde kan lånes gratis for en tur på Hoka-søen.

Spa
Ved siden af herregården ligger den 1300 kvadratmeter store spa. Her finder du blandt andet en 20 meter lang indendørs pool med udsigt over søen, flere forskellige saunaer, varme og kolde kilder (indendørs og udendørs), oplevelsesbrusere og et bredt udvalg af behandlinger mod betaling. I spaentréen indgår tilgang til spa og træning, lån af badekåbe og håndklæde, badetøfler til at tage med hjem samt Kerstin Florian produkter til badet. I spabaren er det muligt at bestille drikkevarer og enkle retter. Spaen har en aldersgrænse på 15 år men i uge 26-33 tillader man børn mellem 10-14 år i hverdagene kl. 09.00-14.00.

Øvrig information
Gratis wifi.

Måltider

Halvpension samt golfpakke med en greenfee pr. dag eller en spapakke.

Halvpension serveres fra en fast menu, hvor du kan vælge mellem fire forskellige forretter, fire hovedrettet og fire desserter (samme menu hver dag).

Værd at vide

  • Fra de forskellige sidebygninger er der mellem 50-200 meter til hovedbygningen
Apollo Mondo Local
  • Høj kundetilfredshed
  • Hyggelig beliggenhed
  • Gode faciliteter
  • Gratis wifi