Hotel Riviera Strand - Vinter

Hotel Riviera Strand i Båstad, Sverige, er placeret direkte ved strandkanten og byder på en blanding af afslapning og et bredt aktivitetsprogram. Restauranten anvender lokalt dyrkede produkter fra Bjäre-halvøen med menuer for både børn og voksne. På hotelområdet findes et stort poolhus, der er åbent hele året.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-4 personer, heraf 2 børn. 3-værelses lejligheder superior for 3-6 personer, heraf 2 børn.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

9,2 ud af 10
Baseret på 47 anmeldelser

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 100 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Poolområde og strand
Ligesom navnet afslører, ligger Hotel Riviera Strand lige ved havet og stranden i Båstad. Det store poolhus byder hele familien velkommen og er bygget til at passe børn i alle aldre. Her er blandt andet en indendørs pool med klatrevæg.

Mad og drikke
Hotellets restaurant Riviera serverer retter af lokalt dyrkede produkter fra Bjäre-halvøen. Restauranten serverer a la carte, dagens frokost, steakhouse-buffet, skaldyrsbuffet og eftermiddagste. I børnenes restaurant kan de små vælge mellem spaghetti og andre retter. Hotellet har også en loungebar, der byder på en dejlig atmosfære både om dagen og om aftenen.

Fitnessrum og holdtræning
På Riviera Strand kan du træne både indendørs og udendørs. Hotellets fitnessrum er godt udstyret med moderne maskiner til styrketræning, frivægte, løbebånd, motionscykler og romaskine. I omgivelserne er der oplyste løbespor, golfbaner i topklasse og masser af cykelruter for både begyndere og erfarne cykelryttere.

Måltider

Morgenmad. Halvpension (morgenmad og middag) mod tillæg. Drikkevarer indgår ikke.