Visby Gustavsvik

Visby Gustavsvik er smukt beliggende ved havet 4 km nord for Visby havn i Sverige. Her kan du nyde skønne og afslappende dage, og uanset hvilken type værelse du vælger, er havet aldrig mere end 100 meter væk.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-2 personer. 3-værelses lejligheder for 2-4 personer. Større 3-værelses lejligheder for 2-5 personer eller 2-6 personer, heraf 2 børn. 5-værelses villaer for 6-8 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor

Baseret på 17 bedømmelser
© Trip Advisor

Faciliteter

Til strand: 100 m
Til centrum: 4 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Visby Gustavsvik er en ferieby, hvor du kan vælge mellem at bo i værelser, hvor morgenmad er inkluderet, eller lejligheder med egen forplejning. Ca. 100 meter fra området er der en lavvandet badebugt med sandstrand og en lang badebro med handicaprampe og en stige.

I området er der store, grønne områder, der er perfekte til leg. Fodbold, volleyball, basketball, kongespil m.m. kan lånes i receptionen. Ved siden af feriebyen er der også en kortere løbebane og en natursti "Hälsans stig", der byder på en fantastisk tur i omgivelserne.

Morgenmad (to-go) afhentes i receptionen kl 07.00-10.00. De, der ikke har morgenmad inkluderet, kan tilkøbe den på hotellet. I receptionen er der også is, kaffe, drinks og frokost at købe. Der er også enklere retter som sandwich og salater - perfekt til at tage med på en dagstur eller til stranden.

I juli og august er restauranten åben om aftenen (kl. 16.00-20.00) og tilbyder en klassisk sommermenu. Spis i restauranten eller bestil take away via Happy order-appen.

Hvis du vil gå ind til Visby, kan du gå langs strandpromenaden eller tage bus 4 til Östercentrum. Receptionen har også et begrænset antal cykler til leje. Hvis du vil være sikker på at have adgang til en cykel, når du kommer til Gotland, kan du bestille en cykel online på www.gotlandscykeluthyrning.com

Der er masser af parkeringspladser i området, og der er en ladestation til el-biler. Wifi er noget begrænset, men der er en surfzone i receptionen, hvor der er gratis wifi.

Måltider

Dobbeltværelserne: Morgenmad.
Lejlighederne: Ingen. Morgenmad kan tilkøbes.

Morgenmad denne sommer er "morgenmad to-go", som hentes i receptionen kl. 07.00-10.00.

Værd at vide

Slutrengøring og sengelinned/håndklæder i lejlighederne:
I lejlighederne indgår ikke sengelinned og håndklæder, men det kan bestilles direkte fra hotellet til SEK 200 pr. sæt. Slutrengøring er heller ikke inkluderet, men kan bestilles direkte fra hotellet til SEK 1200-1500 pr. lejlighed (bemærk: ingen opvask og affaldshåndtering). Når du bestiller en slutrengøring, er der tidligere udcheckning kl. 10.00 (så personalet har tid til at gøre rent).

Sengelinned, håndklæder og slutrengøring bookes mindst tre dage før ankomst ved at sende en e-mail til hotellet på: info@visbygustavsvik.se