Bedømmelse af Scandic Visby

Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

55% af gæsterne anbefaler

658 bedømmelser
Meget godt
 
224
Godt
 
260
Middel
 
131
Mindre godt
 
28
Dårligt
 
15

5 nyeste bedømmelser

08-09-2020

Indlæg af dh082020

Fin beliggenhed, mindre godt hotel

Når service ved indcheckning er ringe, når adgang til bruseniche kun er for de smalle og når morgenmaden på morgenmadsbuffeten ikke er bedre, så er prisen for høj. Til gengæld kan beliggenheden ikke være bedre.

 
05-09-2018

Indlæg af Leif J Viborg, Danmark

Stille hotel

Besøget på Gotland var planlagt igennem et år, fantastisk hotel lige uden for Visby's ringmurer og tæt på færgelejet og ikke langt fra lufthavnen. Gode værelser med god søvnkvalitet, skøn lækkert mad, Morgen og aften, dejligt nemt at komme rundt.

 
07-04-2018

Indlæg af Pekr8000 Århus, Danmark

Dejligt hotel

Dejligt hotel tæt ved vandet. Værelserne er store. Bestil værelse med udsigt over vandet. Morgenbuffeten virkede lidt mindre end normalt på Scandic. Receptionen kunne være bedre bemandet i peakhour. Men personalet er dejlig serviceminded.

 
13-03-2017

Indlæg af Hansmartin2017 Holbaek, Denmark

Godt hotel centralt beliggende i Visby

Hotellet beliggenhed er godt, ca 500 uden for inderbyen. Værelset vi boede på var ok, men adgangen til brusekabinen var lidt spøjs. Personale smilende og meget hjælpsom. Man føler sig velkommen. Jeg kan kun anbefale Scandic i Visby.

 
02-08-2012

Indlæg af Annette8000 Århus, Danmark

Luksushotelpris - for hostel lignende forhold!

Meget små "hotelværelser".Størrelsen og indretningen af værelserne svarer til hvad du kan forvente af et Hostel / Vandrehjem - selv om de opkræver priser svarende til meget dyre hoteller. Badeværelserne er specielt små og meget spartansk indrettede. Værelserne var nærmest som en hytte på en campingplads. Der var ekstremt meget støj fra andre gæster som holdt store have fester lige uden for vores værelser. Morgenmadsbuffeten var meget lille og f.eks. var æggene kolde hver morgen - og brødet var ikke friskt. Alt i alt kan dette IKKE anbefales med mindre man får det til meget billige vandrehjemspriser!