Bedømmelse af Tanumstrand

Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4/5 Sted
  • 3,5/5 Søvnkvalitet
  • 3/5 Værelser
  • 3,5/5 Service
  • 3/5 Værdi
  • 3,5/5 Renlighed

39% af gæsterne anbefaler

752 bedømmelser
Meget godt
 
110
Godt
 
216
Middel
 
235
Mindre godt
 
132
Dårligt
 
59

5 nyeste bedømmelser

17-10-2020

Indlæg af Belladella1 København, Danmark

Fantastisk beliggenhed

Hotelkomplekset ligger lidt ved havet og vi var der 2 dage i strålende solskin og helt vindstille. Helt magiskt. Vi havde booket en familie "suite". Det betød at vi havde 2 1/2 værelse. Et soveværelse, et værelse til børn (som vi ikke havde med- der var køjeseng til børn) og en stue med sofa (sovesofa) og en stol samt et lille køkken, desuden to badeværelser. MEN der var ingen service i køkkenet? og man reklamerer heller ikke med at der er i køkken i "suiten". Der var mikroovn, kogeplader, opvasker og køleskab. MEN intet service? Meget underligt. Heldigt at vi selv havde krus og tallerkner mv med så vi kunne bruge faciliteterne. Vi havde desuden en lille terrasse som dog lå lige ud til indgangsvejen til området og dermed ikke særlig privat. Ingen havudsigt. Men meget stille trods alt. Tror bare ikke det er tilfældet om sommeren hvis hele området er fuld booket. Det er tydeligt at stedet er et sted man kommer om sommeren, trods det har åbent hele året. Der var forholdvis tomt, selv med store rabatpriser på værelserne. Og netop pga rabatten passer får man meget for pengene. Vi betalte omkring 1000 danske kr pr nat for en suite hvor der kan sove omkring 5-6 personer. Morgenmad var fin og personalet meget venlige. Hotellet har standard af 4 stjerner, det passer måske ikke helt i min optik. Fint hotel men det er primært til sommergæster og dem med børn. Intet luksus over stedet.

 
06-12-2019

Indlæg af Tonny T

Slidt hytte, manglende forståelse

Hytten var desværre meget slidt, feks. kunne flere vinduer ikke åbnes. Simpelthen for dårligt nær man betaler lang over 12.000kr for 8 dage i en meget lille hytte med langtfra god beliggenhed. Desværre fik vi nogle rigtige festaber til naboer som spillede meget høj musik og holdte fest udenfor på terrassen (der er 4-5 meter i mellem husene og dermed terrasserne) hvilket gjorde vi ikke kunne få vores 4 årlig datter til at sove. Dette er åbenlyst imod hotellets regler ifølge Deres egen hjemmeside. Alligevel kunne hotellets personale og deres vagt intet gøre!?? Det forstår vi på ingen måde. Den eneste grund til at hotellet ikke kun får 1 stjerne, er fordi at gik med på at opgradere os og refundere 40-50 % af vores penge. Sidst men ikke mindst, så burde det fremgå meget tydligere på deres hjemmeside at stedet er kontantløse - er lidt svært at sende ungerne i iskiosken med Master Card i stedet for en 50 krones seddel...

 
16-08-2018

Indlæg af Arrow13 København, Danmark

Smuk beliggenhed og lækker mad

Fantastisk beliggenhed lige ned til den smukke skærgård. Utrolig lækker morgenmad med alt fra laks, sild æg bacon, pølser, pandekager ost osv til kager og vafler. Aftensmaden der første aften var med i bestillingen var den skønneste buffet med et stort og velsmagende udvalg. Værelse med balkon lige ud til vandet dog med støj fra stien det var langs det meste af arealet. Hyggeligt badeland og gode legefaciliteter for børn. Flere gode muligheder for vandreture ved og omkring skærgården og en sti til nærmeste by Grebbestad som dog var lidt "turistet men igen med fantastisk smuk natur.

 
15-07-2018

Indlæg af Ritznissen

Restaurant

Fin registrering, modtagelse og betjening.veltilberedt Pighvar med tilbehør. Er på besøg i husbil. Har tidligere været her som sejler, men nu i husbil. Mener helt klart at Grebbestad, er ved at tabe i konkurrencen om husbilkunder. Idet de har sendt husbilerne ALT for langt ud af byen. M&Sv.Aa Ritz Nissen

 
22-07-2021

Indlæg af mistadabolina Stockholm, Sverige

Over priced and worned out

Rooms were ok, but everything is relative to the price one pay in this case way to much. we paid $400 per night and for that sum I have some expectations. For example fresher rooms, the were ordinary but the bathrooms felt really old. There were also a unpleasant smell from time to time there, i guess from the drain? The carpets was also not that nice, that goes for the whole hotel. There were no cleaing during the days we spent there, maybe good for the environment but we ran out of soap, toiletpaper and towels during our stay. Had to chase down the cleaners in order to fix this. The location is nice, by the water and with beautiful views over the ocean. Much activities for the kids and close to Grebbestad. My judgement might sound really bad, it was not, it was ok. But when I pay +400 usd per night I expect more, much more.