Bedømmelse af Holiday Club Sport And Spa Hotel Åre

Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4/5 Service
  • 3,5/5 Værdi
  • 4/5 Renlighed

67% af gæsterne anbefaler

790 bedømmelser
Meget godt
 
213
Godt
 
271
Middel
 
164
Mindre godt
 
108
Dårligt
 
36

5 nyeste bedømmelser

13-11-2019

af 543s_renj Skanderborg, Danmark

Skuffende!!

Kom kl 20.30 - får at vide at begge restauranter er lukkede!? Men at jeg kan gå i supermarkedet på den anden side af togstationen!!!!! Hvorfor reklamere med restauranter når de ikke er åbne - receptionen undskyldte og gav mig ret men hvad hjælper det?

 
12-05-2018

af Torben V København, Danmark

2 dage på Holiday Club

Dejligt stort værelse, men beliggende i stue direkte til P-plads. Flot udsigt til fjeldene med noget sne tilbage trods maj. Meget stort hotel. På hotellet er både "grøn" restaurant GROW, men også det noget mere usunde i form af O´Learys. Der er svømmehal på hotellet, men meget dyr adgang, hvis den ikke er med i værelsesprisen - over 300 sv.kr. pr. voksen for 24 timers adgang den weekend vi var på stedet. Morgenmad OK - ikke overdådig, men svarende til 3 stjerne hotel.

 
29-08-2015

af kevema Aabenraa, Danmark

Fantastisk placering

Et godt hotel med en perfekt placering lige ned til vandet. Der er hvad der skal være på værelserne som dog viser en del slitage der trænger til modernisering . Service er i top og altid med et smil Billedet er udsigten fra værelset

 
01-02-2013

af Jesper G Holte, Danmark

Ren luksus i sneen

De stort set spritnye lejligheder/hytter er bare fantastiske at bo i. Og så ligger det jo under 100 mtr. fra togstationen. Godt nok skal man med bus til skiområderne, men de kører jo nærmest hele tiden, så det går meget nemt.

 
01-01-2012

af Nils Holm Jørge... E Stenløse, Danmark

Super hotel - super beliggenhed - super mad

Vi boede 6 nætter omkring nytår 2011/2012 - to voksne og to børn. Der var ingen skuffelser: - Der var rent og pænt. - Stedet har en dejlig 'ambience' - masser af naturmaterialer. - Personalet var (overraskende) venligt, smilende og imødekommende. - Restauranten lavede kreative og spændende menuer. - Hotellet ligger lige udenfor Åre Station og 5 minutters gang til centrum og lift - helt perfekt. - Badeland og saunaområde var rene og behagelige. - Skiudlejning og skipas i lobby'en. Eneste ulempe var periodevist lange køer i receptionen, når rejseselskaber ankom. ANBEFALES.