Shoppingrejse_til_London

Shopping i London

Shoppingen i London er svær at slå. Her findes alt lige fra mægtige Oxford Street - med butikker overalt til Camden og Notting Hill, hvor markedsboderne venter med fine og finurlige fund. Hvis det ikke er nok, er der outlets med store besparelser. Book fly og hotel med Apollo og få tips til hvordan din shoppingrejse til London bliver bedst mulig. 


Markeder i London

Markeder i London

Forlad den hektiske bypuls og tag på marked! Vi har tre favoritmarkeder i London.

Portobello Road Market i Notting Hill

Hver lørdag forvandles Notting Hills pittoreske gader til ét stort marked. Der er ikke et gennemgående tema; antikviteter blandes med tøj, krimskrams, frugt, kød og grøntsager.

Metro: Notting Hill Gate

Old Spitalfields Market

Spitalfields er et ægte, britisk loppemarked der har eksisteret siden 1638. I den store murstensbygning venter vintage tøj, kunst, håndværk og accessories af nye og gamle designere. Kun et stenkast væk ligger Brick Lane Market, et mere fancy loppemarked med tøj, mad og forskellige gadgets.

Metro: Liverpool Street

Camden Market

Londons største marked hedder Camden og ligger i bydelen med samme navn. Markedet er åbent syv dage om ugen, og i dag har det en kultstatus. I det gamle punkområde kan du finde alt lige fra smykker, drømmefangere til håndværk. Kom her gerne sulten, her er spændende madboder fra hele verden.

Metro: Camden Town eller Chalk Farm

Stormagasiner i London

Mange af Londons stormagasiner har virkelig banet vejen for, hvordan dagens moderne stormagasiner skal være og se ud. Her er tre af de mest kendte.

Harrods

Få varehuse i verden kan hamle op til den berømte stormagasin Harrods. Harrods åbnede i 1835 og er i dag Storbritanniens mest berømte stormagasin. Shoppingen her er relativt dyrt, men stormagasinet i sig selv er et besøg værd.

Adresse: 87-135 Brompton Rd, Knightsbridge

Selfridges & Co

Selfridges & Co er en klassisk, britisk stormagasinkæde. Det Selfridges, som ligger på shoppinggaden Oxford Street, er en af ​​de største stormagasiner i London. Køb tøj, sko, boligindretning - her findes det meste.

Adresse: 400 Oxford St, Marylebone

Westfield White City

Westfield White City er et indkøbscenter i Shepherd's Bush-området, hvor du kan finde et udvalg svarende til butikkerne på Oxford Street og slippe for folkemængderne.

Adresse: Ariel Way, White City

Outlets i London

Outlets i London

For alle som elsker at gøre rigtigt gode køb, så er Londons outlets som at komme i paradis. 

London Designer Outlet i Wembley

Ved siden af ​​Wembley Station er en af ​​Londons største outlets, London Designer Outlet. Her findes omkring halvtreds butikker med tøj og accessories, men også chokoladeproducenten Lindt har et outlet, hvor du kan shoppe billig chokolade. Åbningstider og mere information om London Designer Outlet findes her

Adresse: Wembley Park Blvd, Wembley HA9 0QL

Bicester Village

Omkring 90 minutter uden for London ligger Bicester Village, en slags opbygget by og shoppingmekka. Her venter ca.130 butikker med nogle af verdens mest kendte mærker. Se alle mærker i Bicester Village og find åbningstider på deres hjemmeside.

Adresse: 50 Pingle Dr, Bicester OX26 6WD