Hoteller i London

Apollo tilbyder et bredt udvalg af hoteller i London. Men hvor i byen er det, at du skal bo? Hvis du flyver til Heathrow, så kan du med fordel bo i området Paddington i den vestlige del af det centrale London. I nærheden ligger det populære område Bayswater med et stor udvalg af prisværdige hoteller. Her er du tæt på Hyde Park, og kun få stop med undergrundsbanen fra shoppinggaden Oxford Street. Flyver du i stedet til Gatwick, så kan et hotel omkring Victoria Station være et godt alternativ. Eller hvis du vil bo nær floden Themsen, og de seværdigheder som findes langs floden, så kan du med fordel vælge hoteller omkring Waterloo eller London Bridge. 

Hoteller i London med Apollo

Hotell i LondonHundredvis af hoteller i hele London.

Hotell i LondonAlle vores hoteller har mindst 3 stjerner.

Hotell i LondonTryghed på ferien med pakkerejsegaranti når du bestiller både fly og hotel.


Vores mest populære hoteller i London

Hos os kan du vælge imellem et meget stort udvalg af hoteller i London. Her præsenterer vi vores seks mest populære hoteller.

Hotel Henry VIII

Hotel Henry VIII

3-stjernet hos nær Hyde Park og flere undergrundsstationer. Gratis wifi, indendørspool, sauna og billetbestilling. I værelserne er der TV og deponering. 

Novotel London Paddington

Novotel London Paddington

Et stort og moderne 4-stjernet hotel i Paddington. Værelserne har gratis wifi, deponering, minibar og TV. Her er desuden en restaurant, bar, indendørspool og sauna. 

Novotel City South

Novotel City South

Moderne 4-stjernet hotel med gratis wifi, deponering, TV og minibar. Beliggende nær Themsen med gåafstand til London Bridge, Tate Modern og madparadiset Borough Market.

Corus Hotel Hyde Park

Corus Hotel Hyde Park

4-stjernet hotel beliggende centralt og kun få skridt fra Hyde Park, undergrundsstationen Lancaster Gate og shoppingkvarteret Oxford Street. I værelserne er der gratis wifi og deponering samt mulighed for roomservice.

Park Plaza Westminster Bridge

Park Plaza Westminster Bridge

Luksuriøst 4-stjernet hotel med fremragende beliggenhed tæt på Southbank, London Eye og Big Ben. Rummelige værelser med gratis wifi, TV, minibar og komfortable senge. Spa, indendørspool, dampbad samt flere restauranter og barer.