Rejser til Liverpool

Liverpool:

  • • En moderne storby
  • • Tag på fodboldrejse til Liverpool
  • • OBS! Du rejser til Liverpool på egen hånd

Sig Liverpool og de fleste tænker på The Beatles eller muligvis Liverpool FC. Men industribyen på Englands vestkyst har meget mere, at byde på end blot musik og fodbold. I dag har byen et meget levende kulturliv og de gamle pakhuse er blevet omdannet til moderne boliger.Fakta om Liverpool

Tidsforskel

Dansk tid -1 time.

Valuta

Engelske Pund (GBP).

Restauranter

Liverpool har et bredt udbud af restauranter i alle prisklasser. Prøv for eksempel deres lokale madret scouse.

Transfer

Der går ingen direkte fly til Liverpool, men fra Manchesters lufthavn kører der både tog og busser.

Flere fakta

Klima oversigt

jan 6°c
feb 6°c
mar 8°c
apr 10°c
maj 13°c
jun 16°c
jul 18°c
aug 18°c
sep 16°c
okt 12°c
nov 9°c
dec 6°c

Andre rejsemål Storbritannien

Edinburgh

Edinburgh ­– Skotlands hovedstad og Storbritanniens anden største turistby – og passer perfekt som weekendrejsemål. Edinburgh er en perfekt by for skønne gåture, der emmer af historie og spændende arkitektur. Book din weekendrejse til Edinburgh med Apollo.

London

London er én af danskernes fortrukne storbyer og det er ikke uforståeligt! Med de store musicals, berømte seværdigheder og nyeste udstillinger er der altid en grund til at rejse til London. Store ikoner og designere har i årevis søgt Londons high streets og skabt et modemekka uden lige. Oplev de helt store seværdigheder, når du rejser til London som Tower of London, Houses of Parlament, Big Ben, Buckingham Palace, Kensington Palace, Tower Bridge eller slap af på en af de mange pubs i London. Book din næste rejse til London allerede nu med Apollo.

Manchester

Storbritanniens tredje største by er måske bedst kendt for sin to fodboldbold, Manchester United og Manchester City, men byen har meget mere at byde på end det! Den gamle industriby er nemlig i de seneste år blomstret op, og tilbyder både gode indkøbsmuligheder samt et bredt udvalg af pubber og restauranter.