Heritance Negombo

  • • Tilkøb halv- eller helpension
  • • Direkte ved stranden
  • • Vores bedste hotel på Sri Lanka

Velkommen til 5-stjernede Heritance Negombo - et moderne hotel direkte ved den lange sandstrand. Mellem hotel og strand findes en laguneformet pool. Hvis du vil udforske Negombo, er der kun kort gåafstand til butikker, markeder og restauranter.


Værelsestyper

Deluxe-værelser for 1-2 personer. Deluxe-værelser plus for 1-2 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 2 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

På Hotel Heritance Negombo ligger poolen mellem hotelbygningen og stranden. Rundt om den laguneformede pool, som har en børnesektion (ikke adskilt fra den dybere del af poolen), er der solstole, parasoller og håndklædeservice samt en poolbar.

Hotellet har en buffetrestaurant, Blue Tan, som serverer morgenmad, frokost og middag, og tapasrestauranten Mad Dog Bodega. Swiss Bakery & Cafe er en skøn lille cafe med udendørs servering. See Bar & Lounge er det perfekte sted at nyde solnedgangen.

Hotellet består af to bygninger, der adskilles af en lille vej. I bygningen nærmest stranden er hovedrestauranten og poolbaren. På den anden side af vejen ligger bygningen, der bl.a. har Mad Dog Bodega, Swiss Bakery & Cafe og Rouge Bar & Lounge.
Gratis wifi på fællesområder. Gratis fitnessfaciliteter og tennis. Spa med forskellige behandlinger mod betalinger. Vaskeservice mod betaling. Lokaltrafik.

Måltider

Morgenmadsbuffet. Halv- eller helpension mod tillæg. Når voksne tilkøber måltider, spiser børn (2-11 år) for kun 1 kr.

Alle hoteller i Negombo

Camelot Beach - vinter 2018/19 og sommer 2019

På hotel Camelot Beach kan du se frem mod skønne dage ved poolen og sandstranden. Her bor du i enkle værelser på et vellidt hotel med et gæstfrit personale.