Heritance Negombo

Velkommen til 5-stjernede Heritance Negombo - et moderne hotel direkte ved den lange sandstrand. Mellem hotel og strand findes en laguneformet pool. Hvis du vil udforske Negombo, er der kun kort gåafstand til butikker, markeder og restauranter.


Værelsestyper

Deluxe-værelser for 1-2 personer. Deluxe-værelser plus for 1-2 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 2 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

På Hotel Heritance Negombo ligger poolen mellem hotelbygningen og stranden. Rundt om den laguneformede pool, som har en børnesektion (ikke adskilt fra den dybere del af poolen), er der solstole, parasoller og håndklædeservice samt en poolbar.

Hotellet har en buffetrestaurant, Blue Tan, som serverer morgenmad, frokost og middag, og tapasrestauranten Mad Dog Bodega. Swiss Bakery & Cafe er en skøn lille cafe med udendørs servering. See Bar & Lounge er det perfekte sted at nyde solnedgangen.

Hotellet består af to bygninger, der adskilles af en lille vej. I bygningen nærmest stranden er hovedrestauranten og poolbaren. På den anden side af vejen ligger bygningen, der bl.a. har Mad Dog Bodega, Swiss Bakery & Cafe og Rouge Bar & Lounge.
Gratis wifi på fællesområder. Gratis fitnessfaciliteter og tennis. Spa med forskellige behandlinger mod betalinger. Vaskeservice mod betaling. Lokaltrafik.

Måltider

Morgenmadsbuffet. Halv- eller helpension mod tillæg. Når voksne tilkøber måltider, spiser børn (2-11 år) for kun 1 kr.

Alle hoteller i Negombo

Camelot Beach - vinter 2018/19 og sommer 2019

På hotel Camelot Beach kan du se frem mod skønne dage ved poolen og sandstranden. Her bor du i enkle værelser på et vellidt hotel med et gæstfrit personale.

Camelot Beach

Ud over poolområdet og de fine værelser på hotel Camelot Beach venter en lang sandstrand dem, der foretrækker at svømme i havet. Du kan surfe eller eller slappe af skyggen i hotellets grønne have.

Club Hotel Dolphin

Club Hotel Dolphin ligger på den fine sandstrand i Kammala, lige uden for Negombo. Store palmer svajer på stranden, og du kan vælge, hvor aktiv du vil være med tennis eller squash eller bare slappe af i hotellets spa eller svømme i hotellets pools. Hotellet er skabt til et naturskønt, velsmagende og behageligt ophold i Sri Lanka.

Goldi Sands

Goldi Sands ligger direkte på den fine sandstrand Negombo Beach, som er foret med svajende palmer. Her venter afslappende feriedage ved en af hotellets pools eller direkte på den brede sandstrand. Morgenmad indgår, men der kan tilkøbes både halvpension og All Inclusive.