Restauranttips på Mallorca

Restauranttips på det øvrige Mallorca

I byerne Cala d'Or, Santa Ponsa og Puerto de Sóller kan du og dine medrejsende nyde store smagsoplevelser. Mange restauranter har havet som nærmeste nabo og har en hyggelig atmosfære med mad fra både det internationale og spanske køkken. Forkæl dig selv med en lækker smagsoplevelse på din ferie!

Aquarius

Havnen i Cala d'Or er rigtig hyggelig og på første parket blandt bådene, ligger Middelhavsrestauranten Aquarius. Her kan du nyde både frisk fisk og skaldyr, samt en fantastisk udsigt og atmosfære. Adresse: Port Petit 308, Cala d'Or.

Barlovento 

Blandt gågaderne i det centrale Cala d'Or finder du en fantastisk, lille, spansk restaurant. På Barlovento kan du prøve mange delikatesser såsom tapas og frisk fisk, men restaurantens guldkorn er dog deres farvestærke og smagfulde paella! Her serveres også god pasta og pizza for dig, som foretrækker det internationale køkken. Adresse: Andreu Roig s/n, Cala d'Or.

Fernando Café

På hyggelige Fernando Café spilles der livemusik om aftenen. Cafeen åbnede i 1961, inden turismen for alvor tog fat. Her kan du få gode madretter, drinks og spansk kaffe hele dagen og aftenen. Adresse: Plaza Ibiza 3, Cala d'Or.

Restaurant i Cala d´Or

Rhein 

Restaurant Rhein er en fin familierestaurant, som serverer retter fra det spanske og internationale køkken. Rhein er kendt for sin brede menu, og restauranten er helt klart et besøg værd. Adresse: Avda. Jamie I 93, Santa Ponsa.

Irlandsk stemning

Mrs Murphy's Kitchen slog dørene op i 1977, og det er den mest etablerede irlandske restaurant på Mallorca. Her venter et generøst udbud af velsmagende retter. Her kan børnene også tegne lidt, mens de venter på maden. Vi anbefaler at booke bord ved middagstid. Adresse: Ramon de Moncada 32 Local 27, Santa Ponsa.

Restaurant i Puerto de Soller

Chez Generoso

I Puerto de Sóllers havn ligger Restaurant Chez Generoso, som har en dejlig familiær stemning og gode priser. Her kan du nyde en skøn, hjemmelavets spansk paella, og restaurantens gode beliggenhed lige ved havet giver dig den ultimative feriestemning. Foretrækker du skaldyrspaella, så smager et glas køligt hvidvin allerbedst til, og satser du på den klassiske paella med kød og skaldyr, så er rosevin et godt valg. Adresse: P/Es traves, Puerto de Sóller.


Tips & Inspiration

Se alle vores rejsetips for Mallorca, find og book en rejse til Mallorca eller tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Alle rejsetips for Mallorca

Her finder du vores bedste tips om de bedste strande, de bedste udflugter, den mad, du ikke må gå glip af og meget mere!

Se alle vores rejsetips for Mallorca

Mallorca

  • Magiske strande
  • Hyggelige byer og områder
  • Spændende seværdigheder
Se alle rejser til Mallorca

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få inspirerende rejsetips og tilbud til din næste rejse!

Tilmeld dig nyhedsbrevet her