Bedømmelse af Eden Nord

Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 3,5/5 Værelser
  • 4/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

68% af gæsterne anbefaler

373 bedømmelser
Meget godt
 
78
Godt
 
150
Middel
 
108
Mindre godt
 
23
Dårligt
 
14

5 nyeste bedømmelser

19-10-2019

Indlæg af jmolgaard Brabrand, Danmark

Stoppested på vandretur

Hotellet ligger lidt fra havnens travlhed, så der er fredeligt her. En lille pool kan anvendes, hvis man foretrækker det for der salte vand i lagunen. Morgenmaden serveres i restauranten, der ikke er indrettet med hygge for øje, men den er praktisk og der er stort udvalg inkl. kok, der tilbereder omelet, spejleæg, pandekager og bacon. Juicen virker ikke friskpresset.

 
21-09-2018

Indlæg af Dream735047

Ok hotel med bedre køkken end forventet

Bor på dette hotel med rejseselskab! Fint hotel med god beliggenhed! Meget rent på de udmærkede værelser! Havde ikke de store forventninger til maden pga tidligere blandede anmeldelser, men er absolut positivt overrasket! Morgenmaden er fin og aftensmaden er ok ( man bliver vel ofte træt af buffetmad flere aftener i træk).Meget høfligt og venligt personale i både bar, restaurant og med rengøring

 
14-08-2018

Indlæg af pernilletestern Østerbro, Danmark

Værelse med bjergudsigt !ūüėį

Fint dobbelt værelse med der der skal være men. Når bjerg udsigten er udsigt til en væg der skal ligne et bjerg ( afstand fra altanen 1,5m) kan det ikke være den rigtige beskrivelse ūüėĪder kom intet dagslys ind i værelset eller på altanen Værelse 119

 
27-07-2018

Indlæg af milofly København, Danmark

Både plusser og minusser

Vi tilbragte 5 nætter her og er stor set tilfredse med opholdet. Hotellets fællesområder virker pæne og velholdte. Vi fik tildelt værelse 301, som ligger i hjørnet ud til poolen. Balkonen var minimal og vi benyttede den knap nok. Vi havde storrygere på begge sider og kunne ikke engang have balkondøren åben. Derudover var vi generet af lyde fra naboværelserne. Aldrig har jeg oplevet et hotel, der er så lydt. På den positive side vil jeg nævnte et venligt personale, morgenmadsbuffeten samt beliggenheden. Sengene var tilpas hårde efter min smag og aircon fungerede fint og formåede at køle værelset ned.

 
17-10-2017

Indlæg af Nille2013 Give, Danmark

Pænt og rent

Ligger roligt og der var en super rengøring . Vældig flink personale. Ok morgenmad. Spiste aftensmad der en gang og det var noget kedeligt. Sengene var gode. Vi var der i sep og der kom først en bartender ca kl 14 , så hvis man ville købe i baren , skulle man ind og hente receptionisten , som ikke kunne finde ud af fadøls automaten... så tog flere gange selv drikkevarer med til pool.