Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
7,6 ud af 10 baseret på 16 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
7,6 / 10
Rengøring
 
8,1 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
7,6 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
7,3 / 10
Faciliteter
 
7,7 / 10
Mad og drikke
 
7,2 / 10
Værelse/lejlighed
 
7,4 / 10
Service
 
7,9 / 10

Seneste anmeldelse


8 ud af 10

+
lå tæt v vandet og gode spisemuligheder
-
at man ikke kan kapre liggestole, måske leje en

Bekræftet køb : 2021-08-29


10 ud af 10

+
Maden og 25 m svømmebane
-
Kontrol med solsengene - optaget fra tidlig morgen - håndklæder lagt på hvor folk først dukker op senere på dagen - vi nåede at fornøjelsen 1 dag (sidste dag)hvor vi selv lagde håndklæde på fra morgenstunden - selv om det var mod vores princip -

Bekræftet køb : 2021-08-15


4 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2021-08-01


10 ud af 10

+
Stort set valt, undtagen var det ærgerligt, at vi først fik 1 værelse da vi ankom, og næste dag skulle skifte til et nyt værelse, ville gerne have haft det værelse vi havde booket fra starten af, men grundet for mange gæster fik vi ikke vores bestilte værelse den første nat.
-

Bekræftet køb : 2021-07-25


8 ud af 10

+
Rengøringen + venligt og hjælpsomt personale
-
Det er umuligt at få en plads ved poolen, fordi folk reserverer liggestole tidligt om morgen, trods hotellet har en politik om, at man ikke må dette - det bliver bare ikke håndhævet

Bekræftet køb : 2021-07-25


7 ud af 10

+
-
Poolbaren havde ikke åbent (man skulle bestille oppe i baren) Der blev ikke vasket gulv på værelset under vores ophold Cykel værkstedets åbningstider kunne man ikke regne med

Bekræftet køb : 2021-07-18


5 ud af 10

+
Kort transfer fra Palma lufthavn, altså beliggenhed. Jeg kan desværre ikke nævne andet.
-
Uh ha’ desværre en hel del. Restaurant var ikke imødekommende og havde for travlt. Middelmådig morgenbuffet. Udesiddepladser var for få og der var flere siddepladser, men måtte ikke bruges, og de lukkede dørene derud til borde foran restauranten. Meget små værelser og en stor balkon, der ikke kan bruges, da ingen skygge fra kl 14-21. Dvs. 37 g. i juli. Kuffetstativ måtte stå på balkonen, pga for lille værelse. Ingen elkoger. Aircon var ikke kold nok. Poolområdet lå nede i et hul med høje bygninger omkring, så en bageovn. Baren var dobbelt så dyr med drinks som øvrige bare i byen. Ingen underholdning pånær en storskærm med fodbold non stop. Stemningen var så død. Ja jeg kunne desværre blive ved, og vi rejser ca 6 gange årligt og er normalt tilfredse, men et voksenhotel så ringe er ikke Apollogæster værdigt. Vi har påpeget vores klager til hotellets personale og direkte skr.til JSStay Stay direktør.

Bekræftet køb : 2021-07-04


5 ud af 10

+
Ude område selvom der var meget larm fra flyvemaskiner
-
Lidt ærgerligt at man kan mærke at corona har spillet en rolle i det hele. For lidt personale , hygiejne og maden på restauranten kan forbedres. Der mangler også omsorg/ forståelse til gæster når der var et problem

Bekræftet køb : 2021-07-04


9 ud af 10

+
Godt
-
Alt OK

Bekræftet køb : 2021-07-04


9 ud af 10

+
Det bedste ved hotellet er det lækre poolområde, men også spaafdelingen med massage og fitnesrummet var rigtigt fint. Vi havde halvpension og det var vi rigtigt glade for.
-
Det ville være dejligt med en parkeringsplads, så man ikke skal køre rundt og lede efter en plads til den lejede bil.

Bekræftet køb : 2021-06-27


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

86% af gæsterne anbefaler

1310 bedømmelser
Meget godt
 
619
Godt
 
497
Middel
 
142
Mindre godt
 
36
Dårligt
 
17

5 nyeste bedømmelser

10-10-2021

af Tommy G

Dejlig efterårsferie

Dejligt hotel, venligt personale og god og varieret morgenbord og aften buffet. Pænt og rent. Underholdning på hotellet flere aftner under vores ferie. Spa afdeling og indendørs swimmingpool til fri afbenyttelse. Lidt langt til den gode badestrand - Arsenal.

 
01-10-2021

af weyheDK Rørvig, Danmark

Fint Hotel men megen flystøj

God beliggenhed og flot hav udsigt. God betjening. Morgen restauranten skal dog oppe sig lidt for at kunne følge med især kokken som sørger for æg og omelet. Men efter 3 dage var vi klar til at tage videre, her er extremt meget fly støj, der letter et fly hver 5 min Vi kommer helt sikkert ikke igen

 
23-08-2021

af Rene2670 Greve, Danmark

Fin bar og sødt personale, egoistiske gæster.

Fint hotel - meget sødt personale. Fine priser i baren, så den bliver godt besøgt. Der er det sædvanlige turist run på sol sengene, præcis som i 80’erne med håndklæde på en seng kl 700 selv om jeg først kommer hjem fra tur kl 17😡😡 er det så turisterne der er imponerende egoistiske eller er det et hotel problem??. Jeg synes hotellerne skal fjerne håndklæder på ubrugte senge ALLE steder. Her på hotellet kan man tilkøbe værelser med stor altan eget borde/stole sæt parasol og 2 solsenge, det er givet godt ud, så skal man bare gå til poolen og op til sin egen solseng🤙🤙

 
10-07-2021

af Ellen R København, Danmark

Voksenhotel centralt beliggende

Glimrende hotel med fin service såvel i restaurant, bar og reception. Alt rent og pænt. Glimrende udvalg af morgenmad. Benytter man restauranten om aftenen, da skal man lige tjekke menuen først. Hotellet er centralt beliggende. Let at komme til fra lufthavnen ( min. i taxi), let at tage bussen til Palma og strand, barer og restauranter 5 min. væk. Hotellet tilbyder udlejning af bl.a. håndklæder. Dejlige pools mm. Kommer gerne igen!

 
29-09-2019

af T4ZQannemaried Bornholm, Danmark

Tur med hekseringen

Er lige kommet hjem fra en uges tøsetur på dette super dejlige hotel. Der har ikke været noget overhovedet at sætte en finger på. Alt var super godt. Dejlige værelser, super lækkert mad og sødt og smilende personale der er ansat. Buffet af bedste kvalitet. Kæmpe stort og lækkert. Vil helt sikkert gerne tilbage til hotellet igen. Bedste anbefaling herfra.