HM Jaime III

HM Jaime III ligger i hjertet af Palma, i gåafstand fra småbådshavnen, i et af de bedste områder at slentre rundt i og omgivet af de mest elegante butikker og barer. Hotellet, som har sin egen spa, giver dig en kosmopolitisk følelse med de nyeste kunsttrends og avantgarde-indretning.


Værelsestyper

Standard enkeltværelser for 1 person. Dobbeltværelser for 2-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 1 km
Til centrum: 50 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Jaime III i Palma har en à la carte-restaurant og en bar. Menuen består af en fusion af traditionelle mallorcinske retter og internationalt køkken, og hver søndag tilbydes en lækker brunch. På hotellets udendørs terrasse kan du sætte dig ned med en kop kaffe og en god bog, lytte til bylivet og nyde feriefølelsen.

Hotellets spa byder bl.a. på hammam, sauna og en større jacuzzi. Der er også et par forskellige træningsmaskiner såsom cykler og en romaskine i tilknytning til spaen.

Hotellet er centralt beliggende kun omkring 10 minutters gang fra katedralen og småbådshavnen. Tæt på butikker, restauranter og barer. Bytrafik i området.

Måltider

Morgenmadsbuffet indgår.

Alle hoteller i Playa de Palma

HM Tropical

HM Tropical er et moderne hotel beliggende et stenkast fra stranden og med et hyggeligt poolområde på taget. Her bor du i stilrene værelser med en dejlig udsigt over havet. Morgenmadsbuffet er inkluderet i prisen og der er mulighed for at tilkøbe halvpension.

Houm Plaza Son Rigo

Houm Plaza Son Rigo er et familievenligt lejlighedshotel nær den gode strand i Playa de Palma. I hotellets frodige have er der to poolområder, et for familier og et for dem som ønsker mere fred og ro. Her bor du i moderne lejligheder og kan lave mad selv, der er dog mulighed for at tilkøbe morgenmad eller halvpension.

JS Palma Stay

Forkæl dig selv med en tiltrængt pause fra hverdagen sammen med nogen du holder af - uden krav og uden børn. På fine JS Palma Stay i Ca'n Pastilla er det nemlig kun voksne gæster, som er velkomne. Så synk ned i poolens jacuzzidel eller gå hånd i hånd i et par minutter ned til den hvide, bløde sandstrand og tag et svalende dyp eller to.

HM Balanguera

HM Balanguera ligger kun ca. 10 minutter fra Palma de Mallorcas historiske centrum. Her kan du nyde rolige omgivelser på hotelområdet, og samtidig bor du nær strand med masser af aktiviteter.

HM Alma Beach

HM Alma Beach er et moderne og pænt indrettet hotel med central beliggenhed i den lille by Ca'n Pastilla, øst for Palma by. Hotellet har to pools, den ene er placeret på taget sammen med en lækker tagbar.