Bedømmelse af HM Gran Fiesta

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,6 ud af 10 baseret på 16 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,6 / 10
Rengøring
 
7,6 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,7 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,6 / 10
Faciliteter
 
8,6 / 10
Mad og drikke
 
9,3 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,4 / 10
Service
 
8,0 / 10

Seneste anmeldelse


10 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2019-10-19


9 ud af 10

+
Beliggenhed. Pool. Mad.
-
Mulighed for den check out.

Bekræftet køb : 2019-10-19


8 ud af 10

+
At hotellet ligger ved stranden, mange solsenge
-
For få elevator dem der er er langsomme og der er ekstrem lang ventetid

Bekræftet køb : 2019-08-10


8 ud af 10

+
-
Boede på HM grand Fiesta. Boede på samme hotel sidste år. Der var mange børn på hotellet det undrede os da der ingen var sidste år. Boede ved side af nogen der havde 2. børn der larmede voldsomt. Havde netop valgt dette hotel da det var et voksen hotel. Undrede os meget at hotellet en eftermiddag og aften havde lukket den øverste etage hvor der var pool og bar da der skulle være privat fest det undrede os meget da vi havde betalt for disse faciliteter. Da vi ankom med vores søn og svigerdatter havde vi bestilt 2 værelser hvor det ene var et superior værelse. Vi fik 2 helt normale værelser. Måtte ned i receptionen 2 gange inden det blev ændret. Superior værelset indebar at der var kaffemaskinen med kaffe. Der blev aldrig leveret kaffe. Måtte hver gang ringe ned i receptionen for at bede om kaffen. Der gik op til flere timer inden det blev leveret. Det var virkelig til stor irritation. Hotellet levede ikke op til vores forventninger i forhold til sidste år. Syntes heller ikke at det er nok med 3 små elevatorer hvoraf de 2 kunne man kun være 4 i. Folk havde bademadrasser op i den, så man kunne stå og vente i evigheder på at få en elevator. Da der var privat fest på tagterassen havde de blokeret den ene elevator som kun var til gæsterne der kørte op til tagterassen. Det er heller ikke iorden.

Bekræftet køb : 2019-08-03


10 ud af 10

+
Stort set alt. Beliggenheden ved stranden, maden, tagterrassen
-

Bekræftet køb : 2019-07-20


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4/5 Renlighed

76% af gæsterne anbefaler

705 bedømmelser
Meget godt
 
232
Godt
 
279
Middel
 
119
Mindre godt
 
44
Dårligt
 
31

5 nyeste bedømmelser

06-08-2018

Indlæg af ct4858 Århus, Danmark

Fint hotel med mange fordele, men også et par ulemper

Et fint hotel med mange gode ting - eksempelvis en dejlig beliggenhed lige ned til vandet og værelser med skøn, skøn udsigt. Restauranten på hotellet er rigtig god og kører med forskellige temaer hver aften, så man ikke bliver træt af maden. Der er en fantastisk dessertbuffet, der klart kan anbefales. Og så kan man gratis låne poolhåndklæder mod et depositum. Der er dog også et par ulemper: Det er et stort og højt hotel, men der er kun tre små elevatorer, der ikke kan være særligt mange mennesker i. Vi boede på 8. etage med en skøn udsigt, men brugte rigtig lang tid på at vente på elevatoren. Der er en super lækker rooftop-pool på 10. etage, men kun én enkelt af hotellets elevatorer kører helt derop. Værelserne er lyse og fine, og rengøringen er rigtig god. Men værelserne er også lidt slidte og bærer præg af, at det virkelig er et hotel, der bliver brugt. Der er mange solsenge, man kan benytte, men området omkring poolen er ikke særligt stort. Men for at efterleve ønsket om solsenge til alle, har hotellet placeret solsenge rundt omkring på forskellige terasser - dog rigtig langt fra poolen. Vi valgte at betale os fra at have vores egne solsenge nede på stranden, hvor vi let kunne gå direkte ned og bade. To solsenge og en parasol koster omkring 16 euro om dagen. Der er en ret stor vej lige bag ved hotellet. På den kører der busser ind til Palma-by. Det koster kun 1,5 euro at køre med og fungerer fint - dog lidt proppede og forsinkede til tider. Men ulempen ved busserne så tæt på er, at der er en del støj, som man især mærker, hvis man har et værelse i den ende af hotellet, der er tæt på vejen. Lastbilerne, der forsyner hotellerne med varer, kører også på vejen og støjer en del, og så oplevede vi også, at der blev tømt affaldscontainere med glasflasker i flere gange om dagen, hvilket også larmede ret meget. Hotellet er ikke for gangbesværede, da der eksempelvis ikke er gelændere på trapperne.

 
20-08-2017

Indlæg af Carsten N Rudkøbing, Danmark

Rigtigt godt hotel lige ved stranden.

Har lige været med min hustru 1 uge på hotellet. Alt i alt et rigtigt dejligt hotel, sky bar var super, madet var god, rengøringen var i top, og personalet flinke, professionelle og hjælpsomme. Skønt at hotellet ligger helt nede ved vandet. Vi undrede os dog lidt over at sky baren lukker for all-inclusive kl 19:00, hvorefter man skal betale, når det samme ikke er tilfældet i hoved baren i stueetagen, de burde naturligvis begge have all-inclusive til kl 23:00, det giver ingen mening. Vi kunne godt have tænkt os at der var gjort lidt mere for hygiejnen ved buffeten, bla. ville det have været fint med en sprit dispenser ved indgangen. Også så man havde mulighed for at spritte fingrene af, når man hentede mad igen. Der manglede ofte tallerkner foran flere af de serverede retter, hvor man kunne lægge tangen som man tog maden med, derfor blev de ofte lagt tilbage i fadene med mad, efter de var blevet brugt. Alt i alt et super dejligt hotel, med en super beliggenhed. Der er ingen tvivl om at vi gerne besøger dette hotel igen en anden gang :-)

 
13-08-2017

Indlæg af Lars-Rune S Vejen, Danmark

Overraskende godt !

Vi bookede 5 overnatninger på HM Gran Fiesta og ankom først til hotellet ved midnat. Hotellet havde forberedt en kold middag til os som stod klar i restauranten. Vi havde bestilt ophold med All Inclusive. Vi fik værelse på øverste etage med direkte havudsigt og flot udsigt over Palma bugten. Værelset var okay, dog var eneste minus at vores air condition ikke virkede særlig godt. Hvis man heller ikke kan lide et åbent bad, så er værelset heller ikke det bedste, da både vask og bruser er åbent og lige ved siden af sengen. Toilettet er lige ledes med en glas skydedør, som ikke kunne lukkes helt tæt. Hotellet er generelt lyst og pænt med masser af plads i restauranten, receptionen og ved diverse bar. Der er en fed indretningsstil med masser af lounge møbler både ude og inde. Maden kan nydes både ude og inde. Generelt rigtig god mad med forskellige tema aftener. Personalet var søde og venlige. Især tjeneren José er en fantastisk fyr, som med sin væremåde overfor alle gæster, giver smil på læben. Han gav også en øl på hotellets regning efter vores All Inclusive var ophørt og vi sad og ventede på vores taxa. Hotellet har et enkelt og godt poolområde med mange solsenge. Desuden har de på toppen af hotellet indrettet skybar med mange lounge møbler, pool og solsenge, her fås udsigten ikke bedre, det er vildt luksus. Dette område har åbent fra kl. 12.00-24.00, dog er All Inclusive kun til kl. 19.00. Hotellet er beliggende 20 meter fra stranden og i et roligt område, men alligevel i gå afstand til butikker mm. Det koster 1,5 euro med bus til Palma. De kører lige uden for hotellet, rute 15 og 25. Når man lander i lufthavnen kan man køre med taxa til hotellet. Det tager max 10 minutter og koster ca. 15 euro. Dejlig nemt. Vi skulle tjekke ud kl. 12.00, men kunne blive ved poolen indtil vi skulle flyve hjem. Vi kunne bade i et badeværelse i hotellets kælder, og hotellet lånte os håndklæder. Alt i alt kan jeg sagtens anbefale dette hotel.

 
31-03-2020

Indlæg af billygil Cleator, Storbritannien

Flying visit.

Great hotel, the booking was a sister hotel across the street but we fell lucky as it was by far superior than the one we booked. Staff great, food excellent, location great. We got home safely before our world problem took hold.

 
08-03-2020

Indlæg af love2travelGalicia Province of Pontevedra, Spanien

Nice hotel but issues

We had booked into the HM Tropical but it wasn’t open so we got moved to Gran Fiesta on a half board basis, the food is very good and plenty of choice. We had a room on the ninth floor which was good but when the wind blew from the sea it caused the fumes from the toilet pipes to permeate the room and shower cubicle and it was very bad. The indoor pool wasn’t very nice it was grubby with sand in the water and jacuzzi and a very strong smell of chlorine. The lifts are always busy and far too small. The view from the rooftop pool is great. It is predominantly German clients. The car park is quite small and I would imagine it could be very difficult to park anywhere near there in the summer. The staff are very friendly and helpful but on checkout there could be more on duty.