Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Sted
  • 4,5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

87% af gæsterne anbefaler

1294 bedømmelser
Meget godt
 
752
Godt
 
393
Middel
 
114
Mindre godt
 
27
Dårligt
 
8

5 nyeste bedømmelser

20-07-2017

af KatrineG121 København, Danmark

Æstetik, stil og stemning. Lokalt og roligt i gå-afstand fra centrum

Et spændende hotel at ankomme til. En klar og bevidst anlagt æstetik, alt var smukt og utraditionelt. Loungemusik og relativt ungt præg. Har nok ikke appel til ældre mennesker, bl.a. spiser foregår morgenmad i loungens sofaarrangementer, det er dog også muligt at sidde til langbords. Fungerer fint. Skøn morgenbuffet med alt, man kunne ønske sig. Værelserne enkelt indrettet, god lydisolering, man hørte intet om natten. Eneste mangel var i badeværelset, hvor man savnede plads til at have toilettasken/toiletting stående ved vasken, samt mulighed for at hænge våde håndklæder til tørre. Poolområdet på taget er også enestående. Selve poolen er lille, men stedet er designet smukt med mulighed for både at sole sig eller sidde i eget skyggefuldt aflukke. Desuden dejlig udsigt. Receptionspersonalet er meget opmærksomme, gode til engelsk, professionelle. En skønt og anderledes hoteloplevelse.

 
27-03-2016

af tinahalvorsen Egå, Danmark

Fantastisk sted midt i Palma

HM Balanguera opfyldte alle vores ønsker. Vi havde en fantastisk påskeferie i Palma. Supervenligt personale. Altid hjælp og smil. Dejlige værelser. Cool indretning og atmosfære. Vi kommer helt sikkert tilbage.

 
10-11-2015

af Gvinc Hvalsø, Danmark

Dejligt lokalt kvarter

Fine stille værelser - lidt upraktisk med håndvaske udenfor toilettet hvor vandet sprøjter lidt. Meget fin morgenmad - selv cava er på bordet. Meget hjælpsomhed i receptionen. Ligger 10 min fra havnen i dejligt lokalt kvarter med små cafeer og tæt ved park. Solterrasse på taget

 
13-09-2015

af ussibussi Brenderup, Denmark

Anderledes

Et anderledes hotel Hotellet er nytænkning inden for indretningen Værelserne er godt indrettet , med glas døre til toilet og bruser , håndvasken er i værelset og de er lyse med god atmosfære Morgenmaden indtages i en hyggelig atmosfære ,, bestående at et langbord og små sidde grupper med 6 - 8 personer , og det er god morgenmad Tagterrasse er med lille swimmingpool pool og 6 liggestole Hotellet er små 10 min fra centrum og små 15-20 min til dejlig strand Hotellet er efter min mening godt til voksen ferie Personalet var yderst venlige og hjælpsomme Så hvis i tænker på voksenferie , lidt udenfor bymidten , men dog stadig i nærheden af alt , så kan dette varmt anbefales

 
06-09-2013

af dklaus69 Lunderskov, Danmark

Lækkert og hyggeligt hotel

Hyggeligt lille hotel med fine værelser og en god og venlig stemning. Lækker morgenmad og dejligt med en tagterrasse med en lille pool. Det tager ca. 10-15 minutter at gå ned til centrum - så det så vi overhovedet ikke som noget problem. Omgivelserne omkring hotellet gør ikke noget godt for hotellet, men eftersom det er placeret midt i Palma by, kan man ikke forvente andet. Et rigtig godt hotel for folk som gerne vil have et pænt, rent og moderne sted for få penge, og ikke har brug for en stor pool. Vi kommer gerne igen :-)