Bedømmelse af Innside By Melia Cala Blanca

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
7,8 ud af 10 baseret på 10 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
7,8 / 10
Rengøring
 
8,0 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
7,4 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
7,3 / 10
Faciliteter
 
7,5 / 10
Mad og drikke
 
7,3 / 10
Værelse/lejlighed
 
7,7 / 10
Service
 
7,6 / 10

Seneste anmeldelse


10 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2019-09-07


7 ud af 10

+
Belligenheden
-
Mere variation i morgenmaden. Det skal ikke være muligt at reservere solvogne. Flere gange måtte folk gå forgæves, da der lå håndklæder uden folk på... Selvom håndklæderne blev hængt op hver dag så blev de også skiftet hver dag.. Det levede ikke op til det der stod på de pæne flyers på toilettet.

Bekræftet køb : 2019-08-17


8 ud af 10

+
Beliggenheden.
-
Der lå ingen informationsbog fra Apollo på hotellet, som vi havde fået fortalt, men fra alle andre selskaber. Vi blev kørt til og fra hotellet, men der var " kun en lille velkomst i bilen" men ingen tog med os. Vi havde booket en tur på en forkert dato og det var vores fejl, men vi måtte ringe en del gange, før vi fik det ændret og en mail herpå. Kunne godt have været lidt bedre, men det gik og alt endte godt. Så service på rejsemålet er svært at skrive om, idet vi ikke så nogen fra Apollo andet end ved ankomsten.

Bekræftet køb : 2019-07-20


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

79% af gæsterne anbefaler

1795 bedømmelser
Meget godt
 
942
Godt
 
578
Middel
 
190
Mindre godt
 
59
Dårligt
 
26

5 nyeste bedømmelser

21-10-2019

Indlæg af flyv692 Frederiksberg, Danmark

Godt voksen hotel med rigtig god beliggenhed ved stranden i Palma Nova.

Godt voksen hotel med rigtig god beliggenhed ved stranden i Palma Nova. Tæt ved 'byen' med forretninger og restauranter samt barer. God morgenmads buffet samt varieret aften menu.Flot pool område med udsigt over stranden som ligger lige uden for hotellet.

 
21-07-2019

Indlæg af Peng3014 Frederikshavn, Danmark

Meget faldende standard

Har været på dette hotel omkring 25 gange de sidste 30 år. Beliggenheden er perfekt, lige ned til standen i Palma Nova. Værelserne og rengøring er hvad man kan forvente af et 4 stjernet hotel. Vores ankomst til hotellet var under al kritik. Havde bestilt 3 senges værelse, men kun 2 senge opstillet, da vi ankom godt trætte til hotellet omkring midnat. Virkede ganske uprofessionelt, og en meget træt ældre mand i receptionen, som nok skulle have været gået på pension for flere år siden. Restauranten: Fin morgenmad med mange lækre ting. Vi havde halvpension, men aftensmaden er faldet meget i udvalg og kvalitet. Tjenerne i restauranten virker ganske ligeglade og slet ikke servicemindede. Er ikke opmærksomme, og slet ikke en standard, som man kan forvente på et 4 stjernet hotel. Restauranten og betjeningen trænger virkelig til at løft, ellers kan man lige så godt lukke restauranten , og kun servere morgenmad. Hotellet var dette år fyldt op med støjende englændere hvor mange var i større grupper, som åbenbart mener at de kan opføre sig som de vil, uden at tænke på at der også er andre gæster på hoteller. Meget støjende adfærd til langt ud på natten. Som vi fortalte i receptionen ved afrejse, virker det som om at hotellet er blevet til et "UK Party Hotel" Så efter 25 besøg, vil vi formentlig søge efter et andet hotel næste år.

 
06-05-2019

Indlæg af Martin U Århus, Danmark

Ikke så imponerende som tidligere besøg

Vi besøgte hotellet med halvpension i april 2019, og har været en smule skuffede denne gang. Tidligere besøg (hvert år siden 2011) på hotellet har været rigtigt gode, men det har skuffet os lidt denne gang, hvor vi lagde mærke til, at standard for udbud, variation og kvaliteten af aftenbuffeten var ringere end tidligere. Der er færre personale end tidligere og stedet har ikke været den dejlige oplevelse som tidligere. Vi forsøgte os med en lille frokost anretning i SHACK BEACH BAR - maden var kold og kødet smagte forfærdeligt. Ved poolen er musikken for høj, og playlisten er ensformig og til tider udelukkende for de unge teenagere, som der IKKE ER NOGEN AF. Det er et adult only hotel, hvilket glæder os meget, men så spil dog noget musik som vil glæde gæster over 40 år. De numre med new-age og gangsta rap er uudholdelige, og skønt påtale af dette til personalet, havde man ikke forståelse for min holdning. En helt misforstået og med absolut manglende kendskab til gæsternes behov. Et stort lyspunkt var Claudia i receptionen, hendes smil og empati er uovertruffen og hun yder den bedste kundeservice. Personalet i restauranten gør en stor indsats, men er pressede på tiden. Meget kan gøres bedre.

 
22-04-2019

Indlæg af Elliseriksen Maribo, Danmark

Cykelferie 2018

Hvis man ønsker fred og ro, så er dette stedet. Venligt, serviceminded personale, gode værelser, uden for meget luksus, men det der skal være. Vi har været der 2 år i træk, og valgte i 2019 et andet hotel, hvilket vi fortrød

 
31-07-2018

Indlæg af Michael-Sills Viborg, Danmark

Super ferie

Må nok sige, at denne ferie høre til en af de bedre. Vi havde fået værelse mod gaden, men ville gerne have værelse med havudsigt. Alt var udsolgt på standard værelserne, men vi kunne mod tillæg opgraderes til en suite. Prøv det. Det er alle pengene værd. Super god service fra alle sider og lækker morgenbuffet. Alsidig buffet om aftenen. Stille underholdning hver aften og ingen unge mennesker under 16 år. Et af de få hoteller hvor Wi-Fi virkelig virker. Vi tager normalt aldrig på samme hotel 2 gange. Men tror godt Vi kunne finde på det her.