H10 Punta Negra Boutique Hotel

H10 Punta Negra Boutique Hotel har en fantastisk beliggenhed i grønne omgivelser. Her findes to dejlige poolområder og nedenfor hotellet er der flere små fine bugter, hvor man kan tage en dukkert i det krystalklare vand. Her kan du slappe af i hotellets spa og nyde god mad i en af hotellets fine restauranter.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-3 personer. Superior-værelser for 1-4 personer. Suiter for 2-3 personer eller 2-4 personer, heraf 2 børn.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 50 m
Til centrum: 2 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

H10 Punta Negra Boutique Hotel har to pools, en separat børnepool og en dejlig solterrasse med udsigt over havet.

Restauranten Panorámico, der serverer morgenmad, byder også, som navnet antyder, på en spektakulær udsigt over havet. Nack Bar restaurant ved poolen byder på tapas, sandwiches og enkle á la carte retter. Mediterráneo er åben om aftenen og byder på signaturretter og har også en chill out-terrasse med solstole, hvor du kan nyde udsigten, mens du får en god drink. Loungebar.

Gratis wifi. Vil du tage det roligt, kan du slappe af i hotellets spa (mod betaling) som har opvarmet indendørs pool, jacuzzi, hamam og sauna. Massage og behandlinger mod betaling. Hotellets aktivitetsværter, The Blue Team, arrangerer konkurrencer, vandaerobics, bordtennis mm. Cykelcenter der også har udlejning. Vil du spille golf, samarbejder hotellet med flere golfklubber. Frisør. Lokaltrafik.

Måltider

Morgenmadsbuffet. Halvpension kan tilkøbes.

Alle hoteller i Palma Nova & Magaluf

Melia Calvia Beach

Hotel Melia Calvia Beach er et pænt hotel med et moderne touch. Her kan du slappe af ved en af hotellet pools, på den nærliggende sandstrand eller forkæle dig selv med en behandling på hotellets spa.

Elba Sunset Mallorca Thalasso Spa

Elba Sunset Mallorca Thalasso Spa, der ligger højt på en klippe, er et moderne hotel med en infinity-pool på taget, hvorfra du har en enestående udsigt over Palma-bugten. Forkæl dig selv med en behandling i hotellets thalasso-spa, nyd god musik om aftenen eller tag den lokale bus til den travle by Palma. Hotellet ligger også kun en kort gåtur fra stranden i Magaluf.

INNSiDE by Melia Cala Blanca

INNSiDE by Melia Cala Blanca er et pænt hotel, som ligger ved den fine Palmanova-strand og er et super godt valg til voksne, som vil nyde en ferie på tomandshånd. Den bløde sandstrand er fantastisk, men du kan også slappe af og nyde solen ved hotellets skønne pool.