Bedømmelse af Aluasun Torrenova

Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

76% af gæsterne anbefaler

2716 bedømmelser
Meget godt
 
1063
Godt
 
915
Middel
 
469
Mindre godt
 
173
Dårligt
 
96

5 nyeste bedømmelser

16-07-2019

Indlæg af Sommerhatten

Fantastisk !!!

Vi er netop vendt hjem fra et helt fantastisk ophold på dette skønne hotel. Vi var 7 personer på familie ferie med All inclusive. Maden var overdådig, i særklasse, særlig på deres gallaaften. Personalet er helt unikke, glade og imødekommende. Dette gælder både ansatte ved poolen, bartender og servicepersonale. Der var underholdning på hotellet hver aften. Drinks var rigtig gode. Kan varmt anbefale dette sted. Vi vender gerne tilbage igen !! Tak for en skøn ferie !!! Familien Petry Denmark.

 
27-08-2018

Indlæg af Jørgen Holmgren S

Familie ferie

Dejligt hotel med venligt personale, vi havnede All inklusiv, tre dejlige måldtider med god afveksling. Der skal dog siges der er meget støj i restauranten, til tider kunne der også være meget røget i restauranten. Lækkert pool områder. Familieværelserne er meget små til 4 personer. Tæt på dejlig børne venlig strand.

 
06-05-2017

Indlæg af Elisabeth B Esbjerg, Danmark

Forfærdelig mad

Værelserne på hotellet og rengøringen var ok - ligeledes poolområdet. Personalet var venligt, men de kunne ikke anbefale en god restaurant, da vi ikke længere kunne klare maden. Morgenmaden kunne gå an, men frokosten og aftensmaden var ubeskrivelig dårlig - færdiglavede panerede produkter, udkogte grøntsager, grisetæer og kalkunkøller kogt til ukendelighed - måske meget forståeligt. Selv de spanske gæster var meget utilfredse med maden, selv om de i receptionen fortalte at menuen var tilpasset disse gæster. Støjen i lobby og bar var ulidelig om aftenen.

 
24-04-2017

Indlæg af LasseB119 Esbjerg, Danmark

Forårs ferie

Det er dejlige værelser og godt personale. Men deres mad er virkelig dårlig! Har boet der 9 dage og alle dage det samme til morgen mad. Og det samme med frokost og aftensmad var virkelig skuffende endda under hvad jeg har prøvet andre steder. Så grunden til den får 2 af 5 er virkelig deres personale og værelser. Eneste men der er larmen fra underholdningen som larmer hele dagen.

 
02-10-2016

Indlæg af advobie Horsens, Danmark

Venligt personale

Selv om det er et stort hotel, oplevede vi ikke køer eller ventetid. Maden er (for) meget engelsk inspireret, da hovedparten af gæsterne kommer derfra. Der er temaaftener med flere spanske retter, men gennemgående smager maden udmærket. Der er mange aktiviteter for børn.