Bedømmelse af Alua Palmanova Bay

Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4/5 Renlighed

75% af gæsterne anbefaler

2810 bedømmelser
Meget godt
 
1148
Godt
 
1065
Middel
 
399
Mindre godt
 
119
Dårligt
 
79

5 nyeste bedømmelser

26-01-2020

Indlæg af 51Moliere Birkerød, Frederiksborg, Denmark

"Engelsk" hotel

Hotellet og værelset var godt nok, men vi kunne ligeså godt have besøgt et engelsk hotel. Hotelområdet var 85 % englandere med små børn, der næste alle havde "All inclusive". Betød larm og druk nat og dag. Vi klagede over larmen, men det tog man sig ikke af!!! Poolen kom vi ikke i, da der hele tiden var larmende børn med bolde og store badedyr. Herudover sprang de i fra kanten. Dette er ikke lovligt - vi nævnte det for "livredderen", der slog ud med armene . Nothing to do!! Så hvis I er til druk og larm og har børn med - så tag endelig dette hotel - ellers BLIV væk!

 
15-09-2019

Indlæg af JetteV20142014 Birkerød, Danmark

Kun for børn

Lejligheden vil jeg give 3 stjerner. Men det er børn, skrigende børn, børn der får lov at råbe skrige om det så er om aftenen kl 21. Poolen er 7,5 x 5 m. og børnene springer i, spiller bold ........ solterrasse er ren kaos. Så havde du tænkt dig at komme hertil og slappe af, så vælg et andet hotel. 98% her er englændere på all inklusive.

 
24-07-2018

Indlæg af Dorthe Tvederga... M

Fantastisk ferie

Dette dejlige rene og pæne hotel dannede rammen om en dejlig familieferie. Vi var incl. morgenmad, som var god og med muligheder for mange forskellige valg. Poolen for helt små børn var rigtig god. Den lidt større pool kunne vi ønske os større. Men da stranden var tæt på og helt fantastisk for alle aldersgrupper, blev den vinderen. Kun en kort gåtur, så kunne vi også benytte stranden m.m i Magaluff. Stedet kan varmt anbefales.

 
20-10-2017

Indlæg af U5659PApeterc

Ingen plads til storfamilie i restauranten

Vi er en familie på 7 personer. Og der er kun 2 borde der er plads til os alle. Og der bliver ikke lavet nogen, og man kan ikke reservere et stort bord. Så man skal være meget tidligt i restauranten for at få plads. Det er ikke hggeligt når vi ikke kan sidde sammen. DÅRLIG SERVICE

 
20-08-2017

Indlæg af maimann

For dyrt

Der er for lidt plads i polområderne. Selve poolene er meget små, som det til tider næsten er umulig at komme i, med mindre man står skulder ved skulder. Poolbaren er fin, men man er til grin for sine penge. F.eks en Gin Tonic til 45,-kr afhentet i baren i et plastik krus med en enkelt isterning. Kaffe serveres i et flamingo krus. Man kan tilkøbe all inclusive for 750,.kr for 2 i døgnet. Maden i alle inclusive er til grin og ikke pengene værd..