Fakta om Illetas & Cala Mayor

Spis ude:

Gennemsnitsprisen for en 2-retters middag er ca. 200 DKK. En øl koster 25 DKK.

Transfer:

Fra lufthavnen med bus til vores hoteller i Illetas & Cala Mayor tager det ca. 15-20 min. Rejseleder fra Apollo følger normalt ikke med på transferen.

Strande:

Fine sandstrande i Palmabugten. I Illetas findes tre fine badebugter. og i Cala Mayor er der en god sandstrand.

Forlystelser:

Stort udvalg af underholdning i Palma med mange restauranter, barer og natklubber. Illetas er roligere med et par restauranter og barer.

Transport:

Veludviklet bussystem på hele øen. Stort udbud af taxer og udlejningsbiler.

Sport:

Mallorca har meget at tilbyde til de sportsglade. Stort udvalg af vandsportsaktiviteter såsom windsurfing, paragliding, vandski og dykning. Tennis, golf, ridning, cykling og vandreture.

Værd at vide:

Hotelskat De lokale myndigheder på Balearerne har indført en hotelskat på hotelovernatninger fra og med 1. juli 2016. Læs mere om hotelskatten på Mallorca her.

Ironman Hvert år i maj og september arrangeres Ironman på det nordlige Mallorca. Det er en spændende triatlonkonkurrence, som efterhånden har udviklet sig til en folkefest. Eftersom nogle gader lukkes kan dette påvirke transfertiden og fremkommeligheden i trafikken mellem. kl. 08.00 og 18.00. I nogle få tilfælde må gæster selv bære bagagen det sidste stykke til hotellet.

Ekstra bagage Som f.eks. cykel, golftaske, surfbræt eller lignende, koster cirka 30 euro tur/retur, at medbringe i transferbussen. Gebyret betales direkte til vores agenter i lufthavnen. Da der er begrænset med plads på bussen, skal du altid tage kontakt til vores personale på destinationen mindst en uge før ankomst. Telefonnummer står på billetten.