Fakta om Cala Millor, Sa Coma & Cala Bona

Transfer:

Det tager ca. 1 time fra lufthavnen til vores hoteller i Cala Millor og Sa Coma. Transfer er normalt uden Apollo personale.

Strande:

Cala Millor har en ca. 2 km lang sandstrand. Sa Coma har en lavvandet sandstrand med hvidt, finkornet sand, ca 800 m lang.

Transport:

Minitog fra Sa Coma til Cala Millor. Ca 75 km til Palma. Busforbindelser til Palma og til nærliggende byer/områder.

Værd at vide:

Hotelskat De lokale myndigheder på Balearerne har indført en hotelskat på hotelovernatninger fra og med 1. juli 2016. Læs mere om hotelskatten på Mallorca her.

Ironman Hvert år i maj og september arrangeres Ironman på det nordlige Mallorca. Det er en spændende triatlonkonkurrence, som efterhånden har udviklet sig til en folkefest. Eftersom nogle gader lukkes kan dette påvirke transfertiden og fremkommeligheden i trafikken mellem. kl. 08.00 og 18.00. I nogle få tilfælde må gæster selv bære bagagen det sidste stykke til hotellet.

Ekstra bagage Som f.eks. cykel, golftaske, surfbræt eller lignende, koster cirka 30 euro tur/retur, at medbringe i transferbussen. Gebyret betales direkte til vores agenter i lufthavnen. Da der er begrænset med plads på bussen, skal du altid tage kontakt til vores personale på destinationen mindst en uge før ankomst. Telefonnummer står på billetten.