Bedømmelse af Barcelo Ponent Playa

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
7,2 ud af 10 baseret på 11 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
7,2 / 10
Rengøring
 
8,3 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,0 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
7,7 / 10
Faciliteter
 
7,9 / 10
Mad og drikke
 
7,4 / 10
Værelse/lejlighed
 
7,7 / 10
Service
 
8,7 / 10

Seneste anmeldelse


9 ud af 10

+
Beliggenhed.
-
Vi var afsted mor, far og to børn + 2 bedsteforældre. Vi fik 2 tremandsværelser, så vi måtte selv rykke en seng ind til forældreværelset, så begge børn sov med mor og far. Det gjorde værelset lidt trangt og vi måtte slå sengene sammen hver dag. Den ene dag var der fjernet en seng, så vi måtte bede receptionen om at levere den tilbage, så alle havde en seng. Det skete først da vi bad om det 2. Gang. Til gengæld havde vi fået havudsigt, så det opvejede det lidt. Kunne så ønske at møblerne på altanen var af en lidt højere kvalitet.

Bekræftet køb : 2019-09-14


8 ud af 10

+
Beliggenheden servicen maden
-
Køleskab på værelset

Bekræftet køb : 2019-09-07


9 ud af 10

+
Dejlig beliggenhed. Stille og roligt eftersom der er mange gæster. Venlig personale. Fint med aften underholdning
-
Manglede meget i resturanten en spritdispence grundet håndhygiejne. Må gerne være mindre udvalg af retter, men at der blev varieret noget mere i stedet for.

Bekræftet køb : 2019-08-24


5 ud af 10

+
Beliggenheden ved stranden. Maden var fint, når man tænker på de mange, mange mennesker. De kørte nyt tema hver aften, så der var lidt variation.
-
Et alt for stort hotel til vores smag, da det ikke havde pladsen til de mange gæster. Folk stod i kø til pool om morgenen. Det var umuligt at få plads. Ikke kun området omkring pool var lille, men også selve poolen. Børnepool var snarere bare et lille bassin, som ingen brugte. Stranden var rigtig fin, men også fyldt med mennesker og især børnefamilier. Så ikke et sted, hvis man vil have ro ved pool og strand. "Restauranten" er virkelig dårlig lydisoleret, så der er virkelig meget støj under måltiderne.

Bekræftet køb : 2019-08-03


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 3,5/5 Værelser
  • 4/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4/5 Renlighed

66% af gæsterne anbefaler

5132 bedømmelser
Meget godt
 
1674
Godt
 
1886
Middel
 
994
Mindre godt
 
393
Dårligt
 
185

5 nyeste bedømmelser

22-07-2020

Indlæg af Isabella P Frederiksberg, Danmark

En middelmådig oplevelse

Vi besøgte hotellet i 10 dage og beliggenheden ud til en super smuk strand er helt klart det som trækker mest op ved hotellet. Man kunne decideret træde direkte ud af elevatoren og nærmest være på stranden. Dog skal man være opmærksom på at få et værelse som vender ud mod stranden, da de andre sider er rigtig kedelige! Værelset ser umiddelbart lettere slidt ud, med en ikke velholdt altan og de billigste møbler du kan finde. Ellers meget standard og basalt. Servicen var helt i orden og personalet var generelt super søde og imødekommende. De virkede til at være meget interesseret i, at alt var godt. Morgenmaden er det som trækker allermest ned. Der var er semi-bredt udvalg, men dog en gennemgående kvalitet som var helt i bund... æggene var melede og smagte ikke af æg, en brødrister på et hotel med 400 værelser, kokke som ikke snakkede engelsk og generel tør og kedelig mad. På tredjedagen havde man ikke lyst til mere. Et yderligere minus var at der kun er 3 elevatorer med plads til max 4 mennesker i hver, på er hotel med igen 400 værelser! Da vi var der var der desuden kun to fungerende, hvilket ofte resulterede i lang ventetid. Man skal desuden være opmærksom på at ALT koster ekstra. De gælder parkering, at leje et tomt minikøleskab på værelset (39€), at leje nøgle til pengeskab samt solsenge på Beach terrace. Men når man kommer sig over de nævnte ting, så er hotellet udemærket med en dejlig placering på en skøn strand (dog min 1 km fra byens centrum).

 
29-07-2019

Indlæg af AnnaVesterg Horsens, Danmark

Rigtig god beliggenhed

Fint og pænt hotel med god service fra personalet. Vi fik tildelt pæne, rummelige værelser endda med havudsigt selvom vi ikke havde betalt for det. Beliggenheden er fantastisk med blot en trappe ned til en virkelig god strand. Tæt på byen, restauranter og barer/byliv. Vi havde all inclusive hvilket b.la. medførte gratis tennis og minigolf mod depositum, fri anvendelse af pool- og Beach bar, hvilket gjorde det dejlig nemt at ligge ved stranden eller poolen hele dagen. Det eneste vi ikke var helt tilfredse med, var maden ved buffet. Vi spiste morgenmad og aftensmad der de fleste dage og der var meget at vælge mellem og også noget og velsmagende, dog var vi ikke helt begejstret, men det levede op til det vi havde forventet af et 3-stjerner hotel. Overordnet kan dette hotel anbefales og beliggenheden tæt på den lækre, lækre strand er klart det bedste ved hotellet!

 
09-06-2019

Indlæg af Jens J

Rigtig godt til prisen

Udmærket ældre hotel. Pænt rent over det hele og godt vedligeholdt. De ansatte på hotellet er meget søde og hjælpsomme. Buffeten var over forventning både morgen middag og aften. Vi var en familie på 19 personer der rejste sammen og det var hotellet fremragende til. Beliggenheden er perfekt, hotellet ligger nærmest ude på stranden. Kan kun anbefales. Cala'dor er også en rigtig hyggelig by.

 
16-10-2017

Indlæg af theartmann

Super beliggenhed.

For det første er Mallorca en skøn ø, som man aldrig bliver færdig med eller træt af. For det andet er Cala d'Or en fantastisk ferieby. Den er pæn, ren og velbesøgt. Ikke for mange og ikke for lidt. Og uanset hvilken strand man bor ved, så er der dejligt. Barcelo Ponent Playa har en fantastisk beliggenhed ved den skønne Cala Ferrera. Den måske bedste strand. Det er lidt væk fra centrum af Cala d'Or, men der er butikker/restauranter og hyggeligt at gå hele vejen ind til centrum, hvis man overhoved mangler det. Hotellet er stort og velfungerende. Det har helt sikkert været et af byens førende tidligere. Det kunne godt gøres til det igen. Men så ville prisen også være derefter. Det er et super dejligt sted for alle almindelig feriegæster i alle aldre. Der er mange ældre gæster, som sikkert er stamgæster, og det forstår man godt. Det kan ikke ligge meget bedre og der mangler ikke noget. Skøn efterårsferie. Tak.

 
22-06-2016

Indlæg af Annette V København, Danmark

Desværre oplevede vi en dårlig modtagelse. Meget langsomt.

En positiv oplevelse. Gode værelser, meget rent. Dejlig mad og hurtig betjening. rene og pæne værelser. Rent sengetøj og skift af håndklæder hver anden dag. God ide med betaling af stole ved terrassen ned mod strand. Desværre savnede vi et lille køleskab på værelset. Ved bassin mangler der solparasoller. Sjov underholdning hver aften.