Værelsestyper

3-værelses lejligheder

Lyse 3-værelses lejligheder med separate soveværelser og kombineret opholdsrum og minikøkken. Mulighed for ekstraopredning i sovesofa. Når sovesofaen er slået ud, er der trangt i opholdsrummet. Godt køkkenudstyr, mikroovn, køleskab og kaffemaskine. Gratis wifi, deponering og aircondition. 40" fladskærms-tv med skandinaviske kanaler. Brus og toilet. Hårtørrer. Stor balkon eller terrasse.

Antal personer: 2-6 personer, heraf 1 barn.

Junior-suiter

Moderne og nyrenoverede junior-suiter i åben plan. Mulighed for ekstraopredning i sovesofa. Når sovesofaen er slået ud, er der trangt i opholdsrummet. Minikøkken med kaffemaskine, mikroovn og køleskab. Gratis wifi, deponering og aircondition. 40" fladskærms-tv med skandinaviske kanaler. Brus og toilet. Hårtørrer. Balkon eller terrasse.

Antal personer: 1-4 personer, heraf 1 barn.

Junior-suiter superior

Moderne og nyrenoverede junior-suiter i åben plan. Mulighed for ekstraopredning på sovesofa. Når sovesofaen er slået ud, er der trangt i opholdsrummet. Minikøkken med kaffemaskine, mikrobølgeovn og køleskab. Gratis wifi, deponering og aircondition. 40" fladskærms-tv med skandinaviske kanaler. Brus og toilet. Hårtørrer. Stor og møbleret balkon eller terrasse med begrænset havudsigt. Størrelse på udeplads og type af møbler varierer fra værelse til værelse.

Antal personer: 1-4 personer, heraf 1 barn.