2-værelses lejligheder

2-værelses lejligheder med et soveværelse og et kombineret opholdsrum/minikøkken. To enkeltsenge. Mulighed for en ekstra opredning i sovesofaen. Minikøkken med køleskab, kogeplader, mikroovn, kaffemaskine, brødrister og enkelt køkkenudstyr. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. Tv med satellitkanaler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Balkon eller terrasse, nogle med delvis havudsigt.

Antal personer: 2-4 personer, heraf 1 barn.

Dobbeltværelser

Dobbeltværelser med en dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for en ekstra opredning i sovesofa. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. Minibar. Tv med satellitkanaler. Hårtørrer. Badeværelse med badekar eller bruser samt toilet. Balkon, nogle med delvis havudsigt.

Antal personer: 2-3 personer, heraf 1 barn.

Enkeltværelser

Enkeltværelser med en seng. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. Minibar. Tv med satellitkanaler. Hårtørrer. Badeværelse med badekar eller bruser samt toilet. Balkon.

Antal personer: 1 person.

Superior-værelser

Superior-værelser beliggende fra 4. etage og op i bygningen. To enkeltsenge. Mulighed for en ekstra opredning i sovesofa. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. Minibar. Tv med satellitkanaler. Hårtørrer. Badeværelse med badekar eller bruser samt toilet. Balkon og delvis havudsigt.

Antal personer: 2-3 personer, heraf 1 barn.