Playa Esperanza Resort - Affiliated by Melia

Ved stranden Playa de Muro ligger hotellet Playa Esperanza Resort - Affiliated by Melia - et fantastisk sted, hvor du og familien kan hygge sig. Hotellet har fire pools, en dejlig spa og masser af ting at beskæftige sig med på ferien. Derudover er udsigten over havet fantastisk, hvis man bare sætter sig ned og nyder.


Værelsestyper

Enkeltværelser for 1 person. Dobbeltværelser for 2-3 personer, heraf 1 barn. Superior-værelser for 2-3 personer, heraf 1 barn. 2-værelses lejligheder for 2-4 personer, heraf 1 barn.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

9,2 ud af 10
Baseret på 6 anmeldelser

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 50 m
Til centrum: 200 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Hotellet ligger kun et stenkast fra stranden og er omgivet af frodige, grønne haver. Resortet består af tre bygninger, Playa Esperanza, Playa Esperanza Suites og Esperanza Park og tilsammen udgør de Playa Esperanza Resort - Affiliated by Melia. Gæsterne har gratis adgang til alle poolområder med i alt seks pools og alle faciliteter. Solstole, parasoller og poolhåndklæder kan lånes. For håndklæder skal du betale et depositum.

Hotellets restaurant er åben til morgenmad og middag (to middagstidspunkter, kl. 18.00-19.30 og kl. 20.00-21.30) og tiltrækker ikke kun med internationale buffeter, men også med en smuk havudsigt. Pænt tøj - lange bukser til mænd. Hotellets område omfatter også Luna poolbar og restaurant, Playita-snackbaren, El Lago Bar & Lounge med havudsigt og en loungebar, der byder på live musik et par aftener om ugen.

Spa (for gæster over 13 år) med blandt andet dampsauna, kolde pools, jacuzzi og vandmassage samt diverse behandlinger mod betaling. En gang om ugen er gæster velkomne i spaen gratis, ellers er der entré.

Gratis fitnessrum. Undervisning i windsurfing mod betaling. Der er værelser til cykelopbevaring på hotellet. Vil du cykle eller vandre, ligger hotellet kun 100 meter fra naturreservatet S'Albufera. Hvis du foretrækker golf, ligger den nærmeste golfklub omkring 15 minutter i bil fra hotellet.

Wifi er inkluderet på hele hotellet. Børneklub for børn over 4 år i hotellets regi med engelsktalende personale.

Supermarked på hotellets grund. Busstoppestedet ligger lige uden for hotellet. Cirka 200 meter til det lokale centrum og cirka 3,7 kilometer til centrum af Alcudia.

Måltider

Ingen måltider indgår.

Kan tilkøbes:

  • Morgenmadsbuffet
  • Halvpension (morgenmads- og middagsbuffet, drikkevarer indgår ikke)

Alle hoteller i Alcudia & Playa de Muro

INNSiDE by Melia Alcudia

Velkommen til det flotte hotel INNSiDE by Melia Alcudia med en perfekt beliggenhed i Alcudia, nær den gode strand, barer og restauranter. Her bor du i pænt indrettede værelser og på hotellet er der et stort poolområde.

Sofia Alcudia Beach

Hotel Sofia Alcudia Beach har for nyligt gennemgået en totalrenovering og her bliver du budt velkommen på et moderne hotel med smuk indretning i jordnære farver. Hotellet har desuden en perfekt beliggenhed i hyggelige og naturskønne omgivelser, lige hvor den fantastiske Alcudia-strand begynder.

BQ Alcudia Sun Village

BQ Alcudia Sunvillage i Alcudia på Mallorca er populær blandt familier. Det store og frodige poolområde frister til mange skønne dyp, og den centrale beliggenhed til sandstranden, naturparken, butikker og barer lige rundt om hjørnet, gør ferien til et ekstra plus for alle. Piratpoolen og børneklubben er en sikker succes hos vores mindste gæster.

Las Gaviotas

Hotellet Las Gaviotas tiltrækker med moderne design og en indbydende atmosfære. Der er flere pools på hotellet og det tager kun et par minutter at gå ned til den lange smukke strand. En ekstra bonus er, at maden på hotellets restaurant er populær og velsmagende. Her er det ganske enkelt nemt at have det godt og bare slappe af!

Prinsotel La Dorada

Prinsotel La Dorada i Playa de Muro på Mallorca er et familievenligt hotel med en rolig atmosfære. Midt på hotelområdet ligger den fantasifuldt udformede pool, og her er flere solterrasser og en separat børnepool. Her bor du nær den fine Alcudia-strand og naturparken S’Albuferas rige plante- og fugleliv.

JS Sol de Alcudia

JS Sol de Alcudia er et frisk hotel nær den hyggelige Alcudia strand. Hotellet har et hyggeligt poolområde og en solterrasse med jacuzzi. Hotellet ligger i Alcudia, nær havnen, shopping og restauranter. Morgenmadsbuffet indgår og du kan tilkøbe halvpension, og gør du det, er måltider til børnene (op til 12 år) inkluderet.

Condesa

Hotel Condesa byder hele familien velkommen til et ophold nær stranden i udkanten af Alcudia. Poolområdet har børnepool og trapper direkte ned til den lange sandstrand. Børnene vil helt sikkert sætte pris på hamburger-restauranten, legepladsen og mange sjove aktiviteter.

THB Bamboo Alcudia

THB Bamboo Alcudia er et nybygget hotel i stilfuldt og moderne design. Hotellet ligger ved søen S'Estany Gran i Alcudia. Her bor du i pænt indrettede dobbeltværelser eller suiter i lyse farver. Hotellet har to pools, og den kilometerlange sandstrand ligger kun en kort gåtur væk. Du skal være fyldt 16 år for at bo på hotellet.

Astoria Playa

Velkommen til Astoria Playa i Alcudia – et af vores mest populære hoteller på Mallorca! Astoria Playa er perfekt for alle voksne, der vil nyde en ferie uden børn. Her er to poolområder, og hotellet ligger kun 100 meter fra stranden med hvidt sand og krystalklart vand. På hotellet bor du i lyse og flotte værelser.